DOLAR 32,4800 % 0.2
EURO 34,5557 % 0.16
GRAM ALTIN 2.476,39 % -0,27
ÇEYREK A. 4.048,90 % -0,27
BITCOIN 2.089.529 -7.31
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 24°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ÇETİNKAYA TKO’YA ADAY

Son Güncelleme :

18 Aralık 2017 - 12:29

/ kez okundu.
ÇETİNKAYA TKO’YA ADAY
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Terzicilik mesleğine küçük yaşlarda çırak olarak başlayan ve ilerleyen dönemlerde kendi işini kurarak bu alanda önemli başarılara imza atan Nurdoğan Çetinkaya, kariyerine Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanlığı’nı da eklemek için büyük bir adım attı. Çamlıtepe Restaurant’ta düzenlenen toplantıda Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığa aday olduğunu açıklayan Nurdoğan Çetinkaya’ya, Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Onursal Başkanı İhsan Kurtar da destek veriyor. 694 üyesi bulunan Terziler ve Konfeksiyoncular Odası’nın 10 Ocak 2018’de yapılacak olan olağan Genel Kurulu öncesinde meslektaşlarından destek bekleyen Çetinkaya, düzenlediği basın toplantısında başkanlığa neden aday olduğu ve başkan olması durumunda da yapacağı projeleri anlattı.

Terziler ve Konfeksiyoncular Odası’nın mevcut yönetiminin verilen sözleri yerine getirmediğini ve odanın son dört yıl içerisinde hiçbir icraatta bulunmadığını öne süren Çetinkaya, “10 Ocak 2018’de yapılacak olan Terziler ve Konfeksiyoncular Odası başkanlığına ben ve ekip arkadaşlarım görülen lüzum üzerine talip oluyoruz. Odamıza kayıtlı tüm esnaf arkadaşlarımızın sorunlarına çözüm yolları bulmak üzere birlikten kuvvet doğar düşüncesiyle yola çıktık. Geçmişten bugüne odamızda bir dönem yapılmış olan icraatların son 4 yıl içerisinde kesintiye uğradığını bu kesintinin sebebinin ise mevcut yönetim olduğunu, beklenen hizmetlerin yerine getirilmediğini ve verilen sözlerin tutulmamasından dolayı bu göreve talip olduk” şeklinde konuştu.

Yetki alması durumunda sektörün en büyük sorunu olan kalifiye eleman sıkıntısına çözüm yolları bulacağını dile getiren Çetinkaya, yapmak istediği projeleri de anlattı. Çetinkaya, “Bize yetki verildiği takdirde sektörün en çok şikayetçi olduğu kalifiye eleman sorunlarına ilgili kurumlarla çalışmalar yapıp, kurslar açarak çözüm bulmaya çalışacağız. Sezon sonlarında konfeksiyon ürünlerini KAFUM Fuar Merkezi’nde yılda iki kez olmak suretiyle uygun fiyatlarla tüketiciyle buluşturacağız ve bu faaliyetlerimizi geleneksel hale getireceğiz. Unutulmaya yüz tutmuş, meslektaşlarımızla mesleğimizi yeniden canlandırmak üzere faaliyetler göstereceğiz. Odalarımıza kayıtlı üyelerimizin oluşturacağı yapı kooperatifi kurup, ihtiyaçlarına göre iş yeri yada ev sahibi yapacağız. Türkiye’de yaptığı hizmetlerle öne çıkmış Terziler ve Konfeksiyoncular Odaları ile bağlantılar kurup iş sahasını daha da geliştireceğiz. Odamızın bünyesinde odalarımıza kayıtlı üyelerimizle sosyal aktiviteler ve kaynaşmalarını sağlayacak bir lokal oluşturacağız. Sonuç olarak yetki verildiği takdirde mesleğimize ve gelecek nesillere istihdam yaratacağız” ifadelerini kullandı.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.