DOLAR 32,5073 % -0.11
EURO 34,9718 % 0.37
GRAM ALTIN 2.430,63 % 0,31
ÇEYREK A. 3.974,08 % 0,31
BITCOIN 63.936,15 -3.612
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 26°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Cesur Fm Ailesi İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Son Güncelleme :

13 Haziran 2017 - 8:00

/ kez okundu.
Cesur Fm Ailesi İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta yerel baz’da Fm Bandı 96,6 frekansından radyo yayını yapan cesur fm yöneticileri ve çalışanları Clarion otel’de iftar programında bir araya geldi.

Program’da düşüncelerini dile getiren Cesur Fm genel yayın yönetmeni Cihan Ahmet Cesur Kentin A kalitesi sloganıyla Kahramanmaraş’ın Müzikte, haber’de, siyaset’te, spor’da, sağlık’ta eğitim’de sosyal sorumluluk alanında halkın sesi oluyoruz Cesur Fm her geçen gün daha’da başarılı işlere imza atmaya devam edecektir emek veren tüm çalışanlarımıza teşekkür eder başarılar dilerim dedi Cesur: Bu mubarek ramaz ayında kardeşliğimizin daim olmasını diliyorum ülkemizde ve dünyada savaşların olmadığı dostluğun kardeşliğin, daim olduğu nice ramazan ayları yaşamak dileğiyle.

Kahramanmaraş’ın en eski Programcılarından olan ve aynı zamanda Cesur Fm Yayın yönetmenliğini yürüten Serkan Ercüment Kuzu diğer namı GÖÇEBE iyi işler yapmanın mutluluğunu yaşamak çok güzel bir duygu bunu başarmanın yolunun ise çok çalışmaktan geçtiğini ifade ederek biz bir aileyiz çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum bu bir ekip işi ekibimiz KENTİN A KALİTESİ olarak iyi işler yapmaya devam edeceğiz dedi.

 

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.