DOLAR 32,5241 % 0.14
EURO 34,7318 % -0.02
GRAM ALTIN 2.487,88 % 0,14
ÇEYREK A. 4.067,68 % 0,14
BITCOIN 2.076.828 3.883
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Çeleğen Kardeşliğimizi Kimse Bozamayacak

Son Güncelleme :

14 Mart 2016 - 10:38

/ kez okundu.
Çeleğen Kardeşliğimizi Kimse Bozamayacak
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen dün Akşam Ankara Güven Parkta yaşanan terör saldırısı ile ilgili bir açıklama yapan Çeleğen Türk milletinin dik duruşu ile hiçbir terör örgütünün oyunlarına gelmediğini , “Bu aziz millet yüz yıllardır kardeşçe iç içe yaşamış bundan sonrada aynı kardeşlik bağı içerisinde yaşamaya devam edecektir” dedi.

Ankara’da yaşanan terör saldırıları ile ilgili bir açıklama yapan Nursi Çeleğen teröre lanet okudu. Hükümet ve silahlı kuvvetlerin büyük bir kararlılıkla devam ettirdiği terör operasyonları ile terör örgütlerinin bitme noktasına geldiğini vurgulayan Başkan Çeleğen , “Geçtiğimiz akşam Ankara’da vatandaşlarımıza yönelik kalleş terör örgütünün haince saldırısı sonucu hayatlarını kaybeden 34 vatandaşımıza Allah’tan rahmet diliyorum.

Ankara Kızılay Meydanında gerçekleştirilen patlamada, 34 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 125 vatandaşımız da yaralanmıştır. Birlik, beraberlik ve kardeşliğimize kasteden bu hain saldırıyı nefretle kınıyorum. Adı, gayesi ve menşei ne olursa olsun, her türlü terör örgütünün ve terör eyleminin karşısında olduk ve bundan sonra da karşısında olmaya devam edeceğiz. Zira bu terör saldırıları belli bir zümreye, kitleye değil; top yekun ülkemizin huzurunu hedef almaktadır. 78 milyon hep birlikte terörün karşısında olmak mecburiyetindeyiz. Ülkemizde şimdiye kadar gerçekleştirilen diğer terör eylemleri gibi Ankara Kızılay Meydanındaki Güven Parkındaki i saldırı da, birliğimizi, beraberliğimizi, istiklalimizi ve istikbalimizi hedef almaktadır. Bu menfur saldırı karşısında milletçe göstereceğimiz birlik, kardeşlik ve dayanışma, teröre ve terör örgütlerine vereceğimiz en büyük cevap olacaktır. Bir mozaik gibi farklı unsurlarla bir arada yüzyıllarca yaşayan bu kadim medeniyet, kubbedeki taşlar misali sırt sırta vererek bu zor günleri de aşarak teröristlerin heveslerini kursaklarında bırakacaktır. Bu hususta milletimize düşen en önemli görev, fevri davranmamak ve aklıselim hareket etmektir. Milletimizin birlik, beraberlik ve huzurunu bozmayı amaçlayan bu saldırıda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralanan vatandaşlarımıza da Rabbim’den acil şifalar diliyorum

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.