DOLAR 32,5895 % 0.28
EURO 34,7718 % 0.05
GRAM ALTIN 2.489,90 % 0,22
ÇEYREK A. 4.070,99 % 0,22
BITCOIN 2.076.063 3.493
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Çarman Chp’den Aday Adayı Oldu

Son Güncelleme :

10 Mayıs 2018 - 8:58

/ kez okundu.
Çarman Chp’den Aday Adayı Oldu
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Av. Mehmet Çarman, Türk siyasetinin artık gençleşmesi gerektiğini söyledi.

Neden milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Av. Çarman, “Biz aday adayı olarak kalsak da çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Her kesimden oy olabileceğimi düşünüyorum. Daha önce başka partilere oy verdiklerini ama benim aday adayı olmam hasebiyle CHP’ye oy vereceğini söyleyen kişiler oldu. O kişilere teşekkür ediyorum.” Dedi.

“Partim İçin Gece Gündüz Çalışacağım”

CHP’nin Kahramanmaraş’ta en genç milletvekili aday adayı olan (28) Çarman, her kesimden oy alabileceğini belirten konuşmasını şöyle sürdürdü: “Liseyi Pazarcık’ta okudum. İstanbul Üniversitesi hukuk mezunuyum. 4 yıldır kendi hukuk büromda değerli hemşerilerime hizmet ediyorum. 24 Haziran tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde cumhuriyet halk partisinden milletvekili aday adayı oldum. Tabi ki bu süreçten sonra aday gösterilip gösterilmemek genel merkezimiz ve il teşkilatımızın takdiridir. Siyasetin artık gençleşmesi gerektiğini düşünüyorum. Gençlerin önünün açılması gerektiğini düşünüyorum.

Biz aday adayı olarak kalsak da çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Her kesimden oy olabileceğimi düşünüyorum. Daha önce başka partilere oy verdiklerini ama benim aday adayı olmam hasebiyle CHP’ye oy vereceğini söyleyen kişiler oldu. Buradaki hedefimiz en az 2 milletvekili çıkartmaktır. Ben iyi bir saha çalışmasıyla bunları yapabileceğimizi düşünüyorum. Diğer milletvekili aday adayımız Ali Öztunç’un ve il başkanımız Esat Şengül’ün desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Önemli olan insanalar hizmet edebilmektir. Halkla buluşabilmektir.”

“Öğrencilere En Büyük Hizmet KYK Yurtlarıdır”

Pazarcık halkının sürekli siyasetle içli dışlı olduğunu vurgulayan Milletvekili Aday Adayı Av. Mehmet Çarman şunları söyledi: “Pazarcık halkı oldum olası siyasetle içli dışlılar. Yani siyasete doğuştan ilgileri olduğunu söyleyebilirim. Siyasetle hep ilgiliydim, sadece bu iş resmiyete dökülmemişti. Bu süreçten sonra partim için gece gündüz çalışacağım. İnsanlar nasıl FETÖ’nün eline düştü bunu tabanda araştırmak gerekiyor. Bu örgütün tabanına baktığımızda hep gençlerin olduğunu görüyoruz. Bunlar nerede maddi durumu olmayan kişiler var onlarla başladılar işe. Onlar kendi dershaneleriyle sömürdüler gençlerimizi. Şehrimize baktığımızda Türkiye’nin önemli üniversitelerinden biri olan sütçü imam üniversitesi var. Ve sonrasında ikinci bir üniversite açılacağı söyleniyor. Burada bütün öğrencileri kapsayacak bir devlet yurdu yok. Bu insanlar ister istemez bu kişilerin eline düşecekler. Dünün cemaati FETÖ idi. Yarın bir METÖ diye bir cemaatin gelmeyeceğini nereden bileceğiz. Ben gençlere yönelik olan KYK yurtlarının arttırılmasından yanayım.”

SERKAN ERCÜMENT KUZU

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.