DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.126.192 2.402
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Çamaşır Mandalı Ve Taşları Yutarak İntihar Etmek İstedi

Son Güncelleme :

14 Nisan 2016 - 9:01

/ kez okundu.
Çamaşır Mandalı Ve Taşları Yutarak İntihar Etmek İstedi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta intihar etmek için çamaşır mandalı ve taş yutan Suriye uyruklu genç, hastaneye kaldırıldı.

ÖNCE MANDAL ARDINDAN TAŞ YUTTU

Ülkesindeki iç savaştan kaçarak Kahramanmaraş’a yerleşen Ahmed Menefşi (31) isimli genç, henüz bilinmeyen bir sebeple evde bulunan çamaşır mandallarını yuttu. Bununla da yetinmeyen Ahmed Menefşi, misket büyüklüğünde bir miktar taş yuttu. Bir süre sonra rahatsızlanan genç, yakınları tarafından Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Hastaneye çağrılan ve tercüman aracılığıyla ifadesi alınan Ahmed Menefşi’nin intihar etmek maksadıyla çamaşır mandalı ve taş yuttuğu öğrenildi. Hastanede tedavi altına alınan Suriyeli gencin yuttuğu çamaşır mandalı ve taşların bir kısmının cerrahi operasyonla, bir kısmının da dışkı yoluyla çıkarıldıktan sonra taburcu edildiği ve sağlık durumunun iyi olduğunu öğrenildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.