DOLAR 32,3326 % 0.25
EURO 35,0475 % -0.23
GRAM ALTIN 2.285,03 % 0,33
ÇEYREK A. 3.736,02 % 0,33
BITCOIN 2.292.306 1.136
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Çalıştaylar sorunlara ışık tutacak

Son Güncelleme :

04 Şubat 2016 - 10:08

/ kez okundu.
Çalıştaylar sorunlara ışık tutacak
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Beşen, Ulaştırma Çalıştayının kentteki birçok soruna ışık tutuğunu söyledi.

 

2023 hedefine hızlı ve emin adımlarla giden bir Kahramanmaraş olduğunu belirten Beşen yaptığı açıklamada, hükümetin sanayi yatırımına önem verdiğini belirtti. Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Büyükşehir Belediye Başkan Fatih Mehmet Erkoç, milletvekilleri ve AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, KMTSO Başkanı Kemal Karaküçük ve STK’ların katılımı ile yapılan çalıştayın çok önemli olduğunu belirten Beşen, “Kentte birlik ve beraberlik gerçekleştirildi ve hep beraber sorunlar çözüme kavuşması için çalışıldı. Özellikle ulaştırma konusu bizim için çok önemliydi. Kahramanmaraş Türkiye’nin üretim lokomotifi durumunda. Ulaştırma çalıştayı bunun için çok önemli” dedi

HER KONUDA KAHRAMANMARAŞ HAK ETTİĞİNİ ALACAK

Kahramanmaraş’ın her dönem üretken yapısına yeni değerlerin katıldığını belirten Beşen, Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin ek istihdam getireceğine değindi.

Beşen şöyle konuştu: “AK Parti 13 yıldan bu yana istikrarı sürdürmek için çalışıyor. Sanayici ve iş adamları da istikrarın sürmesi için yatırımlarını yapıyor. 2023 hedefine giden Türkiye ve Kahramanmaraş, istediği her şeyi gerçekleştirecek”

YENİ BİR SOLUK GELECEK

KMTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Beşen, Mahir Ünal’ın önderliğinde milletvekilimizin de katkısı ile Kahramanmaraş’a yeni bir soluk geleceğini belirterek: “Sayın Ünal, Ak Parti Grupbaşkanvekilliği sırasında da çok etkin çalıştı. Sayın Başbakanımız 64. Hükümette Sayın Ünal’ı bakan olarak görev verdi. Kahramanmaraş’ın başta kültür destinasyonu olmak üzere birçok yenilik göreceğiz” dedi.

YENİ ÇALIŞMALAR YAPILIYOR

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası olarak bir çok yeni çalışma yaptıklarını belirten Beşen son olarak şunları söyledi: “Kahramanmaraş ekonomik ve sosyal gelişimi ile yenilikçi sektörler ve dışa açılım politikasının havayolu ulaşımında stratejik öneminin arttığı Kahramanmaraş’ın kısa vadede çok kazançlı bir pazar haline geleceği vurgusu ile tüm uçak şirketlerinin yönetim kurulu başkanlarına Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası olarak mektup gönderilmiş ve ilave seferler talep edilmiştir.Kahramanmaraş’ta turizm ve kültür değeri bulunan yerlere ulaşım altyapısı ve imkanlarının artırılması turizm sektörü bakımından daha fazla katma değer oluşturacaktır.Zemin ve istinat işleri devam eden Türkoğlu Lojistik Merkezi, 1,9 milyon ton taşıma kapasitesi sağlayacak ve ülkemize 805 bin m2 lojistik alan kazandırılacaktır. Projenin hızla ekonomiye kazandırılması Kahramanmaraş’ın ihracatı bakımından çok yararlı olacaktır”

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.