DOLAR 32,3824 % 0.18
EURO 35,0243 % -0.2
GRAM ALTIN 2.326,04 % 0,24
ÇEYREK A. 3.803,08 % 0,24
BITCOIN 2.267.758 -1.08
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ÇAKIROĞLU DERNEĞİNDEN AFRİN OPERASYONUNA TAM DESTEK!

Son Güncelleme :

30 Ocak 2018 - 11:20

/ kez okundu.
ÇAKIROĞLU DERNEĞİNDEN AFRİN OPERASYONUNA TAM DESTEK!
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Çakıroğlu Derneği Başkanı Muhammet Kamalak ve Yönetim Kurulu üyeleri, TSK’nın Afrin’e düzenlediği Zeytin Dalı Harekâtı hakkında bir basın açıklamasında bulundu.

Çakıroğlu Derneği tarafından yapılan açıklamada, “Türkiye, Zeytin Dalı Harekâtı olarak adlandırılan Afrin operasyonunu her yönden çok başarılı bir şekilde başlatmıştır ve bu güne kadar başarılı bir şekilde yürütmüştür. Terör odaklarına karşı yapılan bu haklı mücadelede yüreğimiz Türk Silahlı Kuvvetlerimizle birlikte” ifadelerine yer verildi.

Çakıroğlu Derneği Başkanı Muhammet Kamalak, yayımladığı mesajda; “Türk milletini hedef alan, milletimizi yok etmek için terör yuvalarına hareket başlattığı operasyonda başarılar diliyoruz. İnanıyoruz ki büyük Türk Milleti ve onun şerefli evlatları Afrin’de gerekeni yapacaktır. Unutulmasın ki tarihin her döneminde Türk’e kefen biçenin ölümü korkunç olmuştur. Dileğimiz, kahraman askerlerimizin zaferi ve yurda sağ salim dönüşleridir. Zeytin Dalı Harekatı sayesinde sınırlarımızda barışın ve huzurun kalıcı olarak tesisini temenni ediyoruz.

Zeytin Dalı harekatı kapsamında şehadete ulaşan kahramanlarımıza Allah’tan rahmet, yaralanan vatan evladı gazilerimize de acil şifalar diliyoruz. Vatan uğruna can alıp can veren yiğitlerimize dualarımızı gönderiyor onları Allah’a emanet ediyoruz.” Dedi

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.