DOLAR 32,3313 % 0.01
EURO 35,0061 % -0.23
GRAM ALTIN 2.321,86 % 0,06
ÇEYREK A. 3.796,24 % 0,06
BITCOIN 2.294.770 2.388
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Çağlayancerit Belediye Başkanı Cesur Fm’in Konuğu Oldu

Son Güncelleme :

05 Şubat 2016 - 15:04

/ kez okundu.
Çağlayancerit Belediye Başkanı Cesur Fm’in Konuğu Oldu
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Kahramanmaraş’ta Cesur Fm’in canlı yayın konuğu  olan Başkan Kızılıseki, iş adamlarını yatırım için Çağlayancerit’e davet etti.
Programda Tepe Medya Genel Yayın Yönetmeni F. Alper Gültepenin ve Cesur Fm Genel Yayın Yönetmeni Serkan Ercüment Kuzu’nun sorularını yanıtlayan  Kızılseki; “ İlçemize yapımı devam eden yolları en geç 3 yıl içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz. İlçemizden çok ciddi anlamda göç veriyoruz. Bu açıdan büyük istihdam problemimiz var. İnsanlarımız çevre ilçelerde çalışarak geçimlerini sağlamak zorunda kalıyorlar. Bunu engellemek için ilçemiz ulaşım yönüyle Dulkadiroğlu ilçesine bağlandığında, insanlarımız servislerle günü birlik ilçemize gidip gelebilecekler. İlçemizdeki işçi gücü şehir sanayisine katkı sağlayama başlayacak. Bu yol çalışmalarımız tamamlandığında ilçemizde önemli tesisler kurulabilecek. Ben sanayicilerimizi ilçemize yatırım yapmaları için davet ediyorum. Biz yer tahsisi yönünde her türlü kolaylığı sağlayacağız”dedi.
DSC_0210
İlçenin yapılan çalışmalarla şantiye sahasına dönüştüğüne dikkat çeken Başkan Kızılseki; “İlçemizi yakın bir gelecekte çok farklı bir konuma getireceğiz. İlçemizde çalışma olanakları çok az olduğu için adeta insanlarımız ekmeklerini taş’ta çıkartıyorlar. İlçemiz doğal yapısıyla diğer ilçelerimizden farklı olduğunu düşünüyorum. İlçemize iş yeri açacak iş adamlarımızı müthiş bir iş gücü bekliyor. İşveren burada her yönüyle kazanım elde edecek”ifadelerini kullandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.