DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.112.273 3.879
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 12°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ÇADIRA ŞAFAK OPERASYONU DÜZENLENDİ

Son Güncelleme :

14 Haziran 2017 - 12:30

/ kez okundu.
ÇADIRA ŞAFAK OPERASYONU DÜZENLENDİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Dairesi Başkanlığı tarafından Türkiye genelinde şafak vakti Suriyelilerin ve tarım işçilerinin kaldığı çadırlara yönelik operasyon talimatı verildi. Kahramanmaraş’ta ise 2 kişinin çeşitli suçlardan arandığı 1 kişinin ise yoklama kaçağı olduğu tespit edildi. Çadırlar ise yerlerinden kaldırıldı.

Talimat doğrultusunda 81 ilde gerçekleştirilen operasyonun Kahramanmaraş ayağında, Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ayrıca Asayiş Şube Müdürlüğünün tüm ekiplerince yapılan uygulamada 20 çadırda arama yapıldı. GBT’lerde ise 3 kişinin kaydına rastlandı. Kaydı bulanan kişiler ilgili birimlerce gözaltına alındı. Yeni hal civarı, otoğar civarında bulanan yaklaşık 20 çadırda arama yapan polis, başka bir olumsuzluğa rastlamadı.

Türkiye’de ilk kez yapılan bu uygulamada polisi şafak vakti karşısında gören çadır sakinleri şok oldu. Polisin Türkiye’ye eylem yapmak için gelebilecek teröristlerin kendilerine Suriyeli göçmen ya da tarım işçisi süsü verebileceği istihbaratı üzerine operasyonun yapıldığı çadırlara yönelik operasyonların devam edeceği öğrenildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.