DOLAR 32,3466 % 0.29
EURO 35,1311 % -0.02
GRAM ALTIN 2.310,97 % 1,47
ÇEYREK A. 3.778,44 % 1,47
BITCOIN 2.297.148 2.794
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BÜYÜKŞEHİR’DEN YOL GENİŞLETME VE ASFALT ÇALIŞMASI

Son Güncelleme :

26 Kasım 2015 - 15:48

/ kez okundu.
BÜYÜKŞEHİR’DEN YOL GENİŞLETME VE ASFALT ÇALIŞMASI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin köyden mahalleye dönüşen yerleşim alanlarında grup yollarında genişletme ve asfalt çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince Sarıçukur-Maksutlu arasındaki grup yolunda genişletme çalışmaları devam ederken aynı zamanda Maksutlu Mahallesinde sıcak asfalt çalışmaları da devam ediyor.

maksutlu3

Kış aylarının çetin geçtiği zamanlarda kapanan Bertiz yoluna alternatif olarak kullanılan yolda genişletme, yol bakım ve onarım çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesi Sarıçukur, Maksutlu, Çobanlı, Budaklı, Çatmayayla, Baydemirli, Boyalı, Karamanlı ve Kocasakal Mahallelerinin yol sıkıntısını gideriyor.

maksutlu6

Bahse konu yol güzergahında 12 km’lik alanda yol bakım, genişletme ve yenileme çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi bu çalışmalarına devam ederken, Maksutlu Mahallesi’nde asfalt çalışmaları da sürüyor.

Maksutlu Mahallesi’nde 7 metre genişliğinde ve 4km uzunluğundaki yolda sıcak asfalt kaplama çalışmaları devam ediyor.

Kışın Yedikuyular bölgesinde kar yağışı nedeniyle kapanan yola alternatif olarak düşünülen bu yol da hava şartlarının elverdiği süre içerisinde çalışmalara devam edilerek halkımızın hizmetine sunulacak.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.