DOLAR 32,4156 % 0.19
EURO 35,7329 % 0.62
GRAM ALTIN 2.326,05 % 0,24
ÇEYREK A. 3.803,08 % 0,24
BITCOIN 2.301.920 2.31
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BÜYÜKŞEHİR’DEN UÇKUN MÜCADELESİ

Son Güncelleme :

16 Mayıs 2016 - 9:19

/ kez okundu.
BÜYÜKŞEHİR’DEN UÇKUN MÜCADELESİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi hava sıcaklarının artması ile birlikte uçkun mücadelesini aralıksız olarak sürdürüyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Çevre Koruma ve Kontrol Şube Müdürlüğü vektörle mücadele ekibi olarak 11 ilçede ve ilçelere bağlı mahallelerde; toplamda 34 araç, ULV makinesi – Mistblower – Pülverizatör – Termal Sisleme cihazları ekipmanları ayrıca 64 vektörle mücadele personeli ile birlikte,  toplum sağlığını tehdit eden, karasinek ve sivrisineklere karşı ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.

Konu ile ilgili olarak Çevre Koruma ve Kontrol Şube Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada: “Mücadele kapsamında; özellikle üreme alanlarının tespit edilerek kontrol altına alınması ve baskı altında tutulması amaçlanmaktadır. Larva mücadele işlemleri aralıklarla döngüsel olarak devam ederek, karasinek ve sivrisinek ile mücadelenin en önemli aşaması olan üreme döneminin önüne geçmektir. Bu da bizlere yaz ayları boyunca sivrisinek ve karasinek mücadelesinde başarı sağlamamıza neden olmaktadır. Böylelikle uçkun mücadelesinde daha başarılı olunmaktadır.

Larva mücadelemizin yanı sıra 11 ilçe ve ilçelerimize bağlı bulunan mahallelerimizde en az hafta bir olmak üzere uçkun mücadelemizde başlamıştır” denilerek bilgi erildi.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.