DOLAR 32,5481 % -0.01
EURO 34,8257 % -0.16
GRAM ALTIN 2.431,19 % 0,04
ÇEYREK A. 3.974,99 % 0,04
BITCOIN 64.554,12 -2.838
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 28°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BÜYÜKŞEHİR’DEN MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI

Son Güncelleme :

07 Ocak 2018 - 15:13

/ kez okundu.
BÜYÜKŞEHİR’DEN MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yerel Buluşmalar İstişare Toplantısı’nın ikincisini Onikişubat İlçesi Mahalle muhtarları ile gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Pınarbaşı Çınarkasrı Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Veysi Kaynak, Nursel Reyhanlıoğlu ve İmran Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Onikişubat Beleidye Başkanı Hanefi Mahçiçek, AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel ile Onikişubat İlçesi mahalle muhtarları katıldı.

Yerel Buluşmalar İstişare Toplantısı’nda ilk önce Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı hizmetler slayt eşliğinde anlatıldı.

Daha sonra bir konuşma yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, muhtarların kendilerinin mesai arkadaşları olduklarını gördüklerini ifade ederek: “Muhtarlarımız bizim mesai arkadaşlarımız. Mahallelerimizde göremediğimiz sıkıntıları bizlere aktarmada adeta bir köprü görevi görmektesiniz. Biz bugün güzel ve büyük hizmetler yapıyorsak bu başarıda sizlerinde payı var. Sizler mahallelerinizde bizim gözümüz, kulağımızsınız. Bizim göremediklerimizi, duyamadıklarımızı sizler vasıtasıyla öğreniyoruz. Bundan dolayı tüm muhtar arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.

Daha yaşanılabilir bir Kahramanmaraş için gece gündüz demeden hizmet vermeye gayret ediyoruz. Bu konuda sivil toplum kuruluşu temsilcilerimizle, siz muhtarlarımızla omuz omuza vererek bu şehrin sorunlarını birlikte aşmaya gayret ediyoruz” dedi.

Muhtarların sorun ve sıkıntılarını dile getirmelerinin ardından program sona erdi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.