DOLAR 32,3245 % 0.21
EURO 35,1555 % 0.02
GRAM ALTIN 2.300,19 % 0,99
ÇEYREK A. 3.760,81 % 0,99
BITCOIN 2.288.589 -0.332
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BÜYÜKŞEHİR’DEN MOBİL BİLGİLENDİRME HİZMETİ

Son Güncelleme :

09 Eylül 2016 - 15:59

/ kez okundu.
BÜYÜKŞEHİR’DEN MOBİL BİLGİLENDİRME HİZMETİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi halk otobüslerine kurduğu kapalı devre yayın yapan LCD monitörlerle, eğitim, bilgilendirme, hatırlatma, ilan ve duyurular için Mobil Ekran Reklamcılık uygulaması hizmeti vermeye başladı.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir içi ulaşım hizmeti veren halk otobüslerine, kurduğu kapalı devre yayın yapan bilgilendirme amaçlı LCD ekranlardaki dijital reklam uygulamasıyla bilgilendirme amaçlı hatırlatma, ilan ve duyurular ile ekranlarda gösterilen kısa filmlerle vatandaşları bilgilendiriyor.
Halk otobüslerindeki kapalı sistem yayınla monitörlerden verilen bilgiler, otobüsler durduğunda yerini durak bilgilerine bırakıyor.
Otobüs hareket ettikten sonra Büyükşehir Belediyesi’nin bilgilendirme amaçlı hatırlatma, ilan ve duyuruları tekrar ekrana yansıyarak yolcular bilgilendiriliyor.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.