DOLAR 32,5900 % 0.34
EURO 34,8687 % 0.36
GRAM ALTIN 2.507,65 % 0,93
ÇEYREK A. 4.100,00 % 0,93
BITCOIN 2.125.544 1.805
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 22°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BÜYÜKŞEHİR’DEN GENÇLİĞE YATIRIM

Son Güncelleme :

07 Kasım 2018 - 11:29

/ kez okundu.
BÜYÜKŞEHİR’DEN GENÇLİĞE YATIRIM
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi eğitim alanına yönelik yatırımlarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren halk kütüphaneleri sabah 08.00’den gece 23.00’e kadar hizmet verirken, ana kütüphane konumundaki Necip Fazıl Kısakürek Halk Kütüphanesi gece 03.00’e kadar hizmet veriyor.

Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin en bilgili ve en donanımlı bir şekilde yetişmeleri için gayret eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un direktifleri doğrultusunda halk kütüphaneleri hizmet vermeye devam ediyor.

Gençlerimizin gerek üniversite hazırlık aşamasında gerekse eğitimleri döneminde rahat ve huzur içerisinde ders çalışmalarına imkan tanıyan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi halk kütüphaneleri, aynı zamanda futbol turnuvası, voleybol turnuvası gibi sportif aktivitelerin yanı sıra çeşitli eğitim seminerleri de düzenliyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde ana kütüphane konumunda hizmet veren Necip Fazıl Kısakürek Halk Kütüphanesi sabah 08.00’den gece 03.00’e kadar hizmet veriyor. Bu hizmet esnasına gece öğrencilere çay ve kek ikramında bulunulurken, ders çalışan öğrencilerin, internete bağlanma veya çıktı alma gibi hizmetleri de karşılanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin bu hizmetlerinden oldukça memnun olan gençler ise üç beş arkadaş bir araya gelerek ders çalışarak üniversiteye hazırlandıklarını, anlamadıkları veya takıldıkları noktada kütüphane görevlilerinden yardım aldıklarını ifade ederek, başta Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorlar.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.