DOLAR 32,6405 % 0.38
EURO 34,8669 % 0.18
GRAM ALTIN 2.494,19 % 0,39
ÇEYREK A. 4.078,00 % 0,39
BITCOIN 2.073.300 2.645
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BÜYÜKŞEHİR’DEN ENGELLİLERE SİNEMA KEYFİ

Son Güncelleme :

28 Aralık 2017 - 15:26

/ kez okundu.
BÜYÜKŞEHİR’DEN ENGELLİLERE SİNEMA KEYFİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi engelli ve ailelerine yönelik yürüttüğü hizmetlerine devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelliler Şube Müdürlüğü organizesiyle 200 engelli ve ailesi sinemaya götürülerek son günlerin popüler filmi olan Ayla’yı izletti.

Engelliler İçin Sineme etkinliğine ilişkin görüşlerini dile getiren Engelliler Şube Müdürü Mehmet Fatih Akşam: “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’un talimatları doğrultusunda engelsiz bir Kahramanmaraş için çalışmalara devam ediyoruz. Bugünde sosyal etkinlik kapsamında Engelliler ve ailelerini sinemaya getirdik. Ayla filmini izlediler” dedi.

Öte yandan Bedensel Engelliler Dernek Başkanı Ali Çınar, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin her zaman ve her fırsatta engellilerin yanında olduğunu ifade ederek: “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’un göreve gelmesi ile bizler de normal insanlar gibi dışarı çıkmaya başladık. Başkanımız Erkoç gerçekten engelleri ortadan kaldırmak için gece gündüz gayret ediyor. Bu gayretli çalışmalarından ve bizlere gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun, her zaman bizim yanımızda yer alıyor, destek veriyor ve bizlerle ayrı ayrı ilgileniyor” diye konuştu.

Bazı engellilerin ilk defa sinemaya gittiği etkinlikte mutlulukları yüzlerinden okunurken, izlenilen Ayla filmi duygu dolu anların yaşanmasına sebep oldu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.