DOLAR 32,3466 % 0.29
EURO 35,1311 % -0.02
GRAM ALTIN 2.310,97 % 1,47
ÇEYREK A. 3.778,44 % 1,47
BITCOIN 2.297.148 2.794
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BÜYÜKŞEHİR’DEN DENEME SINAVI

Son Güncelleme :

22 Ocak 2019 - 9:50

/ kez okundu.
BÜYÜKŞEHİR’DEN DENEME SINAVI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından kütüphanelere ders çalışmak amacıyla giden öğrencilere yönelik TYT(Temel Yeterlilik Testi) ve AYT (Alan Yeterlilik Testi) deneme sınavları yapıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren kütüphanelere devam eden öğrencilere yönelik yapılan TYT ve AYT deneme sınavları periyodik aralıklarla yapılıyor.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kütüphaneler Şube Müdürü Hakan Ceren: “Şube müdürlüğümüze bağlı ilçelerdeki kütüphanelerimiz de dahil olmak üzere 15 kütüphanemizde, kütüphaneyi kullanan okuyuculara ve etüt çalışması yapan 550 öğrenciye TYT Deneme sınavı yaptık. Sınava kadar periyodik aralıklarla yapılacak olan TYT ve AYT sınavları yine öğrencilerin katılım kontenjanına göre belirlenerek devam edecektir.

Deneme sınavlarının ise telif hakları ödenerek öğrencilerimiz ücretsiz şekilde faydalanmaktadırlar. Deneme sınavının kaliteli ve özgün olması ve daha önce yapılmamış deneme sınavının uygulamasından da öğrencilerin gayet memnun olduğu görülmektedir” dedi.

Deneme sınavından oldukça memnun kalan öğrenciler ise gerek kütüphanelerde verilen hizmetlerden gerekse bu tür sınavlardan oldukça memnun olduklarını ifade ederek emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.