DOLAR 32,3245 % 0.21
EURO 35,1555 % 0.02
GRAM ALTIN 2.300,19 % 0,99
ÇEYREK A. 3.760,81 % 0,99
BITCOIN 2.288.589 -0.332
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇAMLITEPE’YE PARK

Son Güncelleme :

25 Nisan 2018 - 16:05

/ kez okundu.
BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇAMLITEPE’YE PARK
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Pazarcık İlçesi’nde park yapım çalışmalarına başladı.

Pazarcık İlçesi’nde 120 dönüm alan üzerinde park alanı yapım çalışmalarına başlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ilk etapta 20 bin metrekare alan üzerine çalışmalara başladı.

Pazarcık İlçesi’nde Çamlıtepe Mahallesi’nde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yürütülen çalışmalarda toprak tesviye, bordür çekme, parke döşeme, duvar örme, tuvalet, barbekü ve kent mobilya montaj çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Öte yandan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi aynı zamanda Çamlıtepe Mahallesi’nde Ziyarettepe Mevkii’nde de bir mesire alanı çalışmalarına başlıyor.

“PAZARCIK BÜYÜKŞEHİR MİLLET BAHÇESİ” MESİRE ALANI

Büyüklüğü 100 bin metrekare olan mesire alanı içerisinde yapısal olarak Giriş kapısı ve Giriş Kontrol Birimi, Kır Lokantası, Kır Kahvesi, Mescit, Büfe (2 adet), Yöresel Ürünler Satış-Sergi Birimleri (5 adet), Spor Tesisi Destek Binası, WC (2 adet) ve Depo birimi projelendirilmiştir.

Açık alan kullanımı olarak çocuk oyun alanları (4 adet farklı büyüklüklerde), Koşu yolu (600 m), Bisiklet yolu (650 m), Kondisyon alanı, basketbol ve mini futbol sahası, seyir terasları, piknik alanları, süs havuzu, otopark alanları tasarlanmıştır.

Alanın mevcut halinde hiç ağaç bulunmamakta olup yapılacak çalışma ile alanda ağaçlandırma çalışmaları da yapılacaktır.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.