DOLAR 32,3466 % 0.29
EURO 35,1311 % -0.02
GRAM ALTIN 2.310,97 % 1,47
ÇEYREK A. 3.778,44 % 1,47
BITCOIN 2.297.148 2.794
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BÜYÜKŞEHİR’DEN ANDIRIN VE GÖKSUNLU ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ

Son Güncelleme :

26 Nisan 2017 - 8:50

/ kez okundu.
BÜYÜKŞEHİR’DEN ANDIRIN VE GÖKSUNLU ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin hazırladığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Andırın da coşkuyla kutlandı.

Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 97. yıl dönümü nedeniyle Andırın da çocuklar için bir etkinlik düzenledi.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kültür ve Turizm Şube Müdürlüğü’nce Andırın Şehit Yasin Höbek Bölge Konferans Salonunda gerçekleştirilen, Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler Tiyatro Gösterisi öğrenciler ve ailelerin katılımıyla kutlandı.

Andırın Şehit Yasin Höbek Bölge Konferans Salonunda gerçekleşen Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler Tiyatro Gösterisini heyecanla izleyen minikler 23 Nisanın tadını doyasıya çıkardı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin hazırladığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Göksun’da kutlandı.

Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 97. yıl dönümü nedeniyle Göksun’da çocuklar için bir etkinlik düzenledi.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kültür ve Turizm Şube Müdürlüğü’nce Göksun Sağlık Meslek Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen, Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler Tiyatro Gösterisi 24 Nisan Saat 17.30’da öğrenciler ve ailelerin katılımı ile coşkuyla kutlandı.

Göksun Sağlık Meslek Lisesi Konferans Salonunda gerçekleşen Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler Tiyatro Gösterisini heyecanla izleyen minikler kahkahalar eşliğinde 23 Nisan’ın tadını doyasıya çıkardı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.