DOLAR 32,5947 % 0.33
EURO 34,8187 % 0.19
GRAM ALTIN 2.500,82 % 0,66
ÇEYREK A. 4.088,83 % 0,66
BITCOIN 2.121.240 2.416
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 15°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BÜYÜKŞEHİR’DEN AKILLI SOLAR DİREK UYGULAMASI

Son Güncelleme :

18 Kasım 2015 - 13:09

/ kez okundu.
BÜYÜKŞEHİR’DEN AKILLI SOLAR DİREK UYGULAMASI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara hizmetin en iyisini sunabilmek için çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Elektronik Sistemler Şube Müdürlüğü tarafından Ulucamii ve Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi önüne yerleştirilen Akıllı Solar Direkler vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

Akıllı Solar Direkler sayesinde vatandaşlar ücretsiz internet bağlantısının yanı sıra aynı anda 6 kişi telefonlarını şarj edebilecek durumda hizmet veriyor.

Akıllı Solar direkler aynı zamanda geceleri de aydınlatma direği olarak ta kullanılabiliyor.

Elektronik Sistemler Şube Müdürlüğü’nce yapılan açıklamada, Solar Akıllı Direklerin hiçbir elektrik bağlantısı olmadığına dikkat çekilerek: “Solar Akıllı Direklerin hiçbir elektrik bağlantısı veya kablosu yoktur. 2 saatlik gün ışığı ile 1 hafta boyunca aydınlatma ve şarj kapasitesine ulaşabilen bu direklerimiz vatandaşlarımızın ilgisini çekmiştir. Bu uygulama özellikle kent meydanlarımız olmak üzere ilçelerimize de yapılarak halkımızın hizmetine sunulacaktır” denilerek bilgi verildi.

 

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.