DOLAR 32,4134 % 0.17
EURO 35,0097 % -0.26
GRAM ALTIN 2.324,34 % 0,17
ÇEYREK A. 3.800,29 % 0,17
BITCOIN 2.295.388 1.624
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BÜYÜKŞEHİR’DEN AHŞAP OYUNCAK SERGİSİ

Son Güncelleme :

28 Eylül 2016 - 14:07

/ kez okundu.
BÜYÜKŞEHİR’DEN AHŞAP OYUNCAK SERGİSİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, SODES Projesi kapsamında Dezavantajlı Gruplara Yönelik Sosyal Rehabilitasyon Merkezi ve Maraş Oyuncakları Atölyesi Projesi kapsamında verilen kursların yılsonu sergisi açılıyor.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü’nce gerçekleştirilecek olan sergide aynı zamanda kursiyerlere sertifikaları da takdim edilecek.

Serginin içeriği ile alakalı bir açıklamada bulunan Kadın ve Aile Şube Müdürü Ayşe Taşkıran: “Müdürlüğümüz bünyesinde SODES Projesi kapsamında Dezavantajlı bireylere yönelik düzenlediğimiz kurslarımızın sonunda hem kursiyerlerimize sertifikalarını takdim edeceğiz, hem de kursiyerlerimizin oluşturduğu ürünleri sergileyeceğiz. Kursiyelerimize kurs süresince verdiğimiz Maraş Oyuncakları Atölyesi, Bez(Kitre) Bebek ve Sim Sırma kurslarımıza katılan kursiyerlerimizin ürettiği ürünleri sergileyeceğiz. Atölyelerimizde kurs gören kardeşlerimizin ürettikleri ahşap oyuncaklar, çocuklarımız açısından daha sağlıklı olmaktadır. Çin malı plastik oyuncaklar yerine daha sağlıklı ve organik ahşap oyuncakları çocuklarımız gönül rahatlığı ile kullanabilirler.

Kültürpark Sergi Salonumuzda 3-15 Ekim 2016 tarihleri arasında açık kalacak olan sergimize tüm halkımızı davet ediyorum” diye konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.