DOLAR 32,3466 % 0.29
EURO 35,1311 % -0.02
GRAM ALTIN 2.310,97 % 1,47
ÇEYREK A. 3.778,44 % 1,47
BITCOIN 2.297.148 2.794
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BÜYÜKŞEHİR KAR TEMİZLEME ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Son Güncelleme :

14 Aralık 2016 - 9:52

/ kez okundu.
BÜYÜKŞEHİR KAR TEMİZLEME ÇALIŞMALARINA BAŞLADI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi kar yapışı olan bölgelerde yolların açık tutulması için kar küreme çalışmalarına başladı.

Kahramanmaraş’ta şehir merkezinde yüksek kesimlerde kendini hissettiren kar yağışı kuzey ilçeler olarak adlandırılan, Andırın, Göksun, Afşin, Elbistan, Ekinözü ve Nurhak’ta kar temizleme çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Afet ve Koordinasyon Merkezi  (AKOM)kontrolünde ilçelerde Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri ve karayolları koordinesi ile kar temizleme çalışmaları devam ediyor.

AKOM’dan yapılan açıklamaya göre şu ana kadar herhangi bir kapalı yol bulunmazken, ekipler belirlenen noktalarda konuşlandırıldığı için anında müdahale edilerek yolların kardan kapanmasının önüne geçiliyor.

Şu anda Elbistan Karahasanuşağı grup yolu, Ekinözü Alişar -Ataköy grup yolu, Elbistan – Ekinözü Bağlantı yolu, Afşin Eshab-ı Kehf yolu, Nurhak merkez ve Eskiköy grup yolu ve Çamlıca Grup Yolu’nda kar temizleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İlçe merkezlerinde ise Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığına bağlı Çevre Koruma Kontrol Şube Müdürlüğü ekipleri kuzey ilçelerimizde başlayan yoğun kar yağışıyla beraber aralıksız olarak kar küreme çalışmalarına devam etmektedir.

Gün aydınlanmadan çalışmalarına başlayan ekipler,  Büyükşehir Belediyesine bağlı ana artel ve kaldırım üstlerinde vatandaşlarımızın güvenliği için 24 saat aktif halde temizlik çalışmalarını sürdürmektedir.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.