DOLAR 32,5765 % 0.01
EURO 34,9209 % 0.08
GRAM ALTIN 2.424,95 % -0,21
ÇEYREK A. 3.964,79 % -0,21
BITCOIN 66.762,00 -0.057
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 15°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BÜYÜKŞEHİR KADINLARI KİTAP OKUYOR

Son Güncelleme :

01 Nisan 2016 - 15:27

/ kez okundu.
BÜYÜKŞEHİR KADINLARI KİTAP OKUYOR
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kütüphaneler Haftası etkinlikleri Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinde hız kesmeden devam ediyor.

Bugün etkinliklerine bir yenisini daha ekleyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü programına yarım saat kitap okuyarak başladı.

Yarım saatlik kitap okumanın ardından kısa bir konuşma yapan Kadın ve Aile Şube Müdürü Ayşe Taşkıran; “Kütüphaneler Haftası sebebiyle kadınlarımızı kitap okumaya teşvik etmek amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Amacımız çalışan kadınların da günde en az yarım saat kitaba zaman ayırabileceklerini göstermekti. Burada açmış olduğumuz Kadın Okuma ve Dinlenme Salonu kadınlara ait. Kahramanmaraş’ta açılan ilk mekan olma özelliğinin yanı sıra her zaman kadınlarımıza hizmet verecektir. Burada sohbet edip, çaylarını içip, kitaplarını okuyabilecekler. Aynı zamanda Büyükşehir’in sadece kadınlara ait bir kitap okuma ve dinlenme salonunun olduğunu da bu etkinlikle göstermiş olduk.

İleriki zamanlarda faaliyete girecek olan ‘Okuyan Kadınlar Kulübü’ projemizle okuyan, duyarlı, bilinçli kadınları topluma kazandırmayı hedefliyoruz. Kulübümüze üye olacak olan tüm kadınlarımız okudukları kitaplarını evlerine götürerek evlerinde de kitaplarını okumaya devam edebilecekler. En çok kitap okuyan kadınlarımıza ödüllerimiz olacak. Aylık belirlenen zamanlarda kadınlarımızı yazarlarımızla da buluşturacağız. Kadınlara yönelik farklı aktiviteler düzenlemeye devam edeceğiz. Burası kadınlarımızın, burası bizim, hepimiz okuyoruz, hepimiz kadınız ve bizde varız” dedi.

Kadınlara yönelik başlatılan kurslardan da bahseden Kadın ve Aile Şube Müdürü Taşkıran bütün kadınları İleriki zamanlarda faaliyete girecek olan ‘Okuyan kadınlar Kulübü’ ne kayıt olmaya davet etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kadın Aile Şube Müdürü Ayşe Taşkıran’ın konuşmasının ardından katılımcı kadınlara çeşitli ikramlarda bulunuldu. İkramın ardından Kur’an-ı Kerim Tilavetinden sonra dualar edildi ve program sona erdi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.