DOLAR 32,6077 % 0.38
EURO 34,7852 % 0.06
GRAM ALTIN 2.497,60 % 0,53
ÇEYREK A. 4.083,58 % 0,53
BITCOIN 2.049.722 1.445
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BÜYÜKŞEHİR HİZMETLERİ VATANDAŞLARIN CEBİNE İNDİRİYOR

Son Güncelleme :

03 Ağustos 2015 - 15:48

/ kez okundu.
BÜYÜKŞEHİR HİZMETLERİ VATANDAŞLARIN CEBİNE İNDİRİYOR
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ‘Mobil Belediyecilik Uygulaması’ ile hizmeti vatandaşın cebine indiriyor.

Akıllı Belediyecilik kapsamında mobil belediyecilik uygulamasını hizmete sunan Büyükşehir Belediyesi, belediye ile ilgili birçok hizmeti cep telefonlarına taşıdı.

BÜYÜKŞEHİR HİZMETLERİ VATANDAŞIN CEBİNDE…

Bu kapsamda cep telefonuna Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin mobil uygulamasını yükleyen vatandaşlar, günlük olarak Kahramanmaraş’ta vefat eden vatandaşlarımızın kimlik bilgileri, yakınlarına ait bilgiler, defin yeri ve taziye yeri bilgilerine bir dokunuşla ulaşabilmekte.

Özellikle şehir dışında yaşayan vatandaşlar bu uygulama sayesinde Kahramanmaraş’ta vefat edenlerin bilgilerini hızlı bir şekilde öğrenebiliyor.

“İSTEK, ŞİKÂYET VE ÖNERİLERİNİZ BİR EL KADAR YAKIN”

Mobil Belediyecilik uygulamasında vatandaşlar aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi haberlerinden istek ve şikayet iletebilmeye, online ödeme ve borç sorgulamadan, nöbetçi eczanelere kadar daha birçok hizmetten faydalanabiliyorlar.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.