DOLAR 32,3824 % 0.18
EURO 35,0243 % -0.2
GRAM ALTIN 2.326,04 % 0,24
ÇEYREK A. 3.803,08 % 0,24
BITCOIN 2.267.758 -1.08
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR U15 TAKIMI ELAZIĞA GİDİYOR

Son Güncelleme :

06 Mart 2015 - 7:33

/ kez okundu.
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR U15 TAKIMI ELAZIĞA GİDİYOR
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Amatör Ligi U15 Ligi Play-oflar maçı sonrası şampiyonluk yaşayan Büyükşehir Belediyespor U15 takımı, çeyrek final maçları için Elazığ’a gidiyor.

Amatör ligde önce U15 B Grubunda mücadele eden ve B grubundaki şampiyonluğu sonrası Play-Off grubuna kalan Büyükşehir Belediyespor U15 takımı, play-off grubunda oynanan maçlar sonrası şampiyonluk yaşayarak Elazığ’da oynanacak olan Türkiye U15 Şampiyonasına katılmayı hak etmişti.

Amatör U15 Play-Oflar grubunda yenilgisiz liderlik ve şampiyonluk yaşayan Büyükşehir Belediyespor U 15 takımı, Playoflar maçlarında oynadığı tüm maçları galip bitirerek, yenilgisiz ve beraberlik bile almadan Şampiyonluğa ulaşmıştı. U15 Play-Offgurbunda toplam 13 maç oynayan Büyükşehir Belediyespor 15 takımı 63 gol atıp, sadece 3 gol yiyerek büyük bir başarıya imza atmıştı. Bu büyük başarı sonrası Playoflar’da şampiyon olan Büyükşehir Belediyespor U15 takımı Elazığ’da oynanacak olan U15 şampiyonasına katılmayı hak etti.

Türkiye U15 şampiyonasına katılacak olan Büyükşehir Belediyespor 15 takımı, Çeyrek Finaller için 11 Marta başlayacak olan Türkiye U15 Şampiyonası için Elazığ’a gidiyor. 11-15 Mart tarihleri arasında Elazığ’da oynanacak maçlar için önümüzdeki hafta 11 Mart Çarşamba günü Elazığ’a gidecek ve önce Çeyrek final için grup maçlarına çakacak olan Büyükşehir Belediyespor, Malatya, Diyarbakır, Adıyaman, Gaziantep ve Batman illerinden katılacak olan takımlarla mücadele edecek.

Antrenör Ali Gitmiş yönetiminde büyük başarıya imza atan Büyükşehir Belediyespor U15 takımı, Elazığ’daki grup maçları sonrası Çeyrek final maçı oynayacak. Çeyrek final maçları öncesinde Elazığ’a gidecek olan Büyükşehir Belediyespor’unantrenörü Ali Gitmiş, takımı hakkında kısa bilgiler vererek, “Grup maçlarından mutlaka iyi sonuçlar alarak, çeyrek finale ismimizi yazdırmak istiyoruz dedi. Takımımız genç ve yetenekli oyunculardan kurulu, bu takımın genç yeteneklerine güvenim sonsuz. İnşallah öncelikle Elazığ’daki grup maçlarında istediğimiz sonuçlar alarak çeyrek finallere kalmak istiyoruz, bunu başaracak güçteyiz. Çeyrek finale kalıp daha sonra yarı final, oradan da final oynamak için bütün gücümüzle mücadele edeceğiz” diye konuştu. (Haber: Ömer BOYALI)

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.