DOLAR 32,5455 % -0.04
EURO 34,9069 % 0.08
GRAM ALTIN 2.430,69 % 0,02
ÇEYREK A. 3.974,18 % 0,02
BITCOIN 66.530,00 -0.129
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

Son Güncelleme :

12 Ekim 2016 - 7:12

/ kez okundu.
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı olağan 1. Birleşimi yapıldı.

Büyükşehir Belediye Meclis Başkanvekili Cemal Tanrıverdi başkanlığında toplanan Büyükşehir Belediye Meclisi gündeminde bulunan maddelerle ilave gündem maddelerini görüştü ve komisyonlardan gelen raporları onayladı.

Gündemin 1. Maddesinde İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığının Büyükşehir Belediye Meclis üyelerimize 2017 yılı içerisinde kanunda yer alan orana uygun olarak katıldıkları her gün için huzur hakkı ödenmesi ile ilgili teklifi Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

Gündemin 2. Maddesinde Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığının Türk Dil ve Edebiyat Derneği Kahramanmaraş Şubesi ile Büyükşehir Belediyemizce bu faaliyetleri sürdürmek üzere, Belediyemize ait Kadın Sığınma ve Okuma Salonu olarak bilinen yerin Türk Dil ve Edebiyat Derneği adına tahsisi ile ilgili teklifi Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

Gündemin 3. Maddesinde Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığının, Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından yapımı devam eden Ağcalı Rekreasyon Alanı Peyzaj Düzenlemesi ve İnşaat işlerinde kullanılmak üzere İller Bankasından kredi kullanılması hususunda Büyükşehir Belediye Başkanına imza yetkisi verilmesi ile ilgili teklifi Plan ve Bütçe Komisyonu havale edildi.

Gündemin 4.maddesinde Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığının 18 Nisan 2016 tarih ve 2016/189 sayılı Meclis Kararında, sehven hatalı yazılan AKBEL A.Ş.’i unvanın düzeltilmesi ile ilgili teklifi oybirliği ile kabul edildi.

Gündemin 5.maddesinde Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığının Hayat Boyu Öğrenme alanında yapılacak olan kurs ve eğitimlerle ilgili olarak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılacak protokol için Büyükşehir Belediye Başkanına imza yetkisi verilmesi ile ilgili teklifi Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Komisyonuna havale edildi.

Gündemin 6.maddesinde Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığının 3. Kitap ve Kültür Fuarı KAFUM merkezinde düzenleneceği Fuar Binası içerisinde bulunan kafeteryanın fuar süresi boyunca AKBEL A.Ş. ye tahsis edilmesi ile ilgili teklifi Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

Gündemin 7.maddesinde İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye

Başkanlığı ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı arasında Kentsel Dönüşüm Alanları, Rezerv Yapı Alanları ve Riskli Alanlarda yürütülecek tüm uygulamalara ilişkin konularda protokol yapmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanına imza yetkisi verilmesi ile ilgili teklifi oybirliği ile kabul edildi.

Gündemin 8.maddesinde Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığının Elbistan İlçesi Ceyhan Nehri Kıyısı Rekreasyon Alanı Yapım işinde kullanılmak üzere İller Bankasından kredi kullanılması hususunda Büyükşehir Belediye Başkanına imza yetkisi verilmesi ile ilgili teklifi Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

Gündemin 9.maddesinde İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının Çağlayancerit Belediye Başkanlığının talebi üzerine Müdürlüğümüz bünyesinde bulunan ihtiyaç fazlası 1 Adet GNSS Setinin (Cors) bedelsiz olarak Çağlayancerit Belediyesine devredilebilmesi ile ilgili teklifi oybirliği ile kabul edildi.

Gündemin 10.maddesinde Özel Kalem Müdürlüğünün, bünyesinde bulunan ihtiyaç fazlası 46 AK 002 plakalı 2007 model otomobilin bedelsiz olarak Ekinözü İlçesi Belediye Başkanlığı’na devredilebilmesi ve bu hususta Büyükşehir Belediye Başkanına protokol yapmak üzere imza yetkisi verilmesi ile ilgili teklifi oybirliği ile kabul edildi.

Gündemin 11.maddesinde Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığının Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından yapımı devam eden Millet Bahçesi Peyzaj Düzenlemesi ve İnşaat İşlerinde kullanılmak üzere İller Bankasından kredi kullanılması hususunda Büyükşehir Belediye Başkanına imza yetkisi verilmesi ile ilgili teklifi Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

Gündemin 12. Maddesinde Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığının Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından il genelinde gençleri spor yapmayı teşvik etmek amacıyla spor alanları yapım işinde kullanılmak üzere İller Bankasından kredi kullanılması hususunda Büyükşehir Belediye Başkanına imza yetkisi verilmesi ile ilgili teklifi Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

Gündemin 13. Maddesinde Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığının Çağlayancerit İlçesinde yapılan Çağlayancerit Kent Meydanının bakım, onarım, peyzaj, temizlik ve her türlü işletme hakkının Çağlayancerit Belediyesine devrolması; ve Ekinözü İlçesinde yapılan Yukarı İçmeler Mesire

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURLARI

Dolar DOLAR

ALIŞ

32,5243

SATIŞ

32,5455

FARK

% -0.04
Dolar EURO

ALIŞ

34,8812

SATIŞ

34,9069

FARK

% 0.08
Dolar İNG. STERLİNİ

ALIŞ

40,5225

SATIŞ

40,6015

FARK

% 0.11
Dolar İSV. FRANGI

ALIŞ

35,6723

SATIŞ

35,7443

FARK

% 0.05
Dolar KAN. DOLARI

ALIŞ

23,8070

SATIŞ

23,8605

FARK

% 0.05
Dolar ÇEYREK ALTIN

ALIŞ

3.888,37

SATIŞ

3.974,18

FARK

% 0,02
Dolar GRAM ALTIN

ALIŞ

2.430,23

SATIŞ

2.430,69

FARK

% 0,02
Dolar BITCOIN

FİYAT

66.530,00

DEĞİŞİM

-0.129

ÇOK KAZANANLAR

ÇOK KAYBEDENLER

İŞLEM GÖRENLER