DOLAR 32,3659 % 0.14
EURO 34,9705 % -0.31
GRAM ALTIN 2.325,14 % 0,20
ÇEYREK A. 3.801,61 % 0,20
BITCOIN 2.284.394 0.868
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BÜYÜKŞEHİR “AÇ VE AÇIKTA HİÇBİR SURİYELİ BULUNMAMAKTADIR”

Son Güncelleme :

07 Aralık 2016 - 13:58

/ kez okundu.
BÜYÜKŞEHİR “AÇ VE AÇIKTA HİÇBİR SURİYELİ BULUNMAMAKTADIR”
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, bazı internet sitelerinde çıkan ve Kahramanmaraş’ta ailesi ile birlikte sokaklarda yaşadığı söylenilen Muhammed Fehed haberinin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Konu ile ilgili olarak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada: “Bahse konu haberde Suriyeli ailenin sokakta barınmaya çalıştığı tamamen asılsızdır. Muhammed Fehed ve ailesi bizim yardım kayıtlarımızda mevcuttur. Hacı Bayram Veli Mahallesi’nde ikamet etmektedir. Sosyal Yardım kayıtlarımızda mevcut olan bu aileye odun, soba, battaniye, yatak, giyim ve gıda yardımı düzenli olarak yapılmaktadır. İlimizde barınan Suriyeli kardeşlerimize karşı Büyükşehir Belediyesi olarak çok hassas davranılmakta ve diğer kurum ve kuruluşlarla birlikte hareket ederek onların bütün ihtiyaçları karşılanmaktadır.

Muhammed Fehed ile tercüman vasıtasıyla yaptığımız görüşmede Kahramanmaraş’a 8 ay önce geldiğini ve hep aynı adreste ikamet ettiğini ve 4 aydan beri de Büyükşehir Belediyemiz Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü’nden yardım aldığını söyledi. Kendilerinin böyle bir haber yaptırmadığını, Türkiye’den ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nden memnun olduğunu söyledi.

Dolayısıyla internet sitelerinde söz konusu aile ile ilgili yer alan haber gerçeği yansıtmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denilerek bilgi verildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.