DOLAR 32,3698 % 0.16
EURO 35,0493 % -0.16
GRAM ALTIN 2.324,87 % 0,19
ÇEYREK A. 3.801,16 % 0,19
BITCOIN 2.284.092 -0.679
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BURASI ÖLÜM KAVŞAĞI

Son Güncelleme :

21 Ağustos 2015 - 12:15

/ kez okundu.
BURASI ÖLÜM KAVŞAĞI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Bu Kavşak Yayaların Korkulu Rüyası Oldu

Bu Kavşak Kahramanmaraş’ta vatandaşların korkulu rüyası oldu.

Ölümle Burun Buruna

Kahramanmaraş Çevre Ve Şehircilik Müdürlüğünün oradaki kavşakta vatandaşlar karşıdan karşıya geçebilmek için adeta birbirleriyle yarışıyorlar.

 

 

DSC_0627

Bu Kavşaktan Kim Sorumlu?

Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünün oradaki kavşağa çıkıp bir göz attığınızda yetkililerin ne bir trafik lambasıyla ne de bir trafik polisiyle cadde üstünde hiçbir önlem almadığını göreceksiniz. Bu görev Trafik Şube Müdürlüğüne mi düşecek? Yoksa Büyükşehir Belediyesi mi üstlenecek? Bu durumu her kim üstlenecekse biran önce üstlense herkes için iyi olacak.

 

DSC_0634

1 Saniyelik Boşluk Kötü Sonuçlar Doğurabilir!

Bölgede trafik lambalarının yanmayışı ve trafik yoğunluğu yüzünden her an insanlar ölümle burun buruna geliyor. Bir kişinin bir anlık dalgınlığı birçok kişinin canına ve malına ciddi boyutlarda hasar verebilir. Özellikle akşam saatlerinde günün en kalabalık trafik sıkışması yaşanırken, vatandaşlarda bu duruma biran önce çözüm bulunmasını istediler. İnsanların hayatını tehlikeye atan bu yol, zaman zaman dikkatsiz sürücüler yüzünden yayaların korkulu rüyası oldu.  Ve yetkililer bir an önce önlem almaz ise büyük sorunlara yol açacağa benziyor.

DSC_0637

(Özel Haber /Serkan Sağmal)

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.