DOLAR 32,5933 % 0.35
EURO 34,8180 % 0.19
GRAM ALTIN 2.507,74 % 0,94
ÇEYREK A. 4.100,16 % 0,94
BITCOIN 2.125.026 3.466
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Bu Hainlik Parlayan Ülkemize Yapılmıştır

Son Güncelleme :

01 Ağustos 2016 - 6:45

/ kez okundu.
Bu Hainlik Parlayan Ülkemize Yapılmıştır
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Bu Hainlik Parlayan Ülkemize Yapılmıştır

 

Özel Sular Vatan Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sular, Her Türlü Darbe, Darbe Girişimleri ve Antidemokratik Uygulamalara Karşı Gerçek Sivil Demokratik Hayattan ve İnsan Haklarına Saygıdan Yanayız dedi.

Cumhurbaşkanımızın canına kastedilmek istenmiştir

Sular, Darbe girişimi Türk insanına yapılmıştır, sular, 21. Yüzyılda böylesi bir alçaklığın hem ülkemize hem’de Sayın Cumhurbaşkanımızın canına kastedilmek için yapıldığını dile getirerek 15 Temmuz gecesi ve sonrasındaki süreçte Türk halkı tankların önüne yatarak demokrasiye sahip çıkmıştır.

DSCF5987

Bu girişim ahmakçadır

Hasan sular, Ahmakça yapılmaya çalışılan darbe girişimini lanetliyor başta Cumhurbaşkanımız RECEP TAYYİP ERDOĞAN olmak üzere tüm milletimize geçmiş olsun diyorum. Bu süreçte hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allah rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum.

Tüm dünya bir kez daha gördü ki Türk milleti bu gibi cuntacılara asla bu ülkeyi teslim etmeyecek. İçerde ve dışarıda darbe girişimini destekleyenler Türk milletinin tek yürek olduğunu beyinlerine kazımışlardır.

DSCF5985

Sivil, Demokratik, Hayattan ve İnsan Haklarına Saygıdan Yanayız

Sular, 15 Temmuz 2016 günü akşam saatlerinde Türkiye’de bir askeri darbe girişimi gerçekleşmiştir. Darbe girişimi sırasında oluşan şiddet ortamı ve yaşanan çatışmalar nedeniyle çok sayıda sivil, asker ve polis yurttaşımız yaşamını yitirmiş ve yaralanmıştır. Askeri araçların, savaş uçaklarının şehir merkezinde, özellikle sivillerin yaşadığı alanlarda faal olması dolayısıyla da çatışmaların buralarda yoğunlaşması yurttaşlarda derin kaygı ve korkuya yol açmıştır. Bu arada kimi yurttaşların darbeye karşı demokratik sınırları aşan tepkilerine ve kimi linç girişimlerine de tanık olunmuştur.

DSCF5988

Demokrasi olmazsa olmazımızdır

Özel Sular Vatan Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sular, her zaman ve her koşulda demokrasiyi ve insan haklarını savunduğumuzu ve bu en temel ilkesel duruşumuzu kuvvetli bir şekilde sürdürdüğümüzü yeniden hatırlatmak istiyoruz. Demokrasinin inkârı ve temel hak ve özgürlüklerin ayaklar altına alınması anlamına gelen tüm darbe ve darbe girişimlerini

Kınıyor ve bir kez daha yaşamını yitirenlerin ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.