DOLAR 32,3786 % 0.16
EURO 34,9653 % -0.34
GRAM ALTIN 2.325,61 % 0,22
ÇEYREK A. 3.802,37 % 0,22
BITCOIN 2.263.167 -1.161
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BU HABER ÇOK ÖNEMLİ LÜTFEN DİKKATLİ OKUYUN

Son Güncelleme :

11 Eylül 2019 - 11:16

/ kez okundu.
BU HABER ÇOK ÖNEMLİ LÜTFEN DİKKATLİ OKUYUN
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

“OSMANİYE, ADANA, ANTALYA, MUĞLA, VAN, RİZE, DENİZLİ’de 9 ayrı bölgenin kesin korunacak “hassas alan” olarak tescil ve ilan edilmesine ilişkin Cumhurbaşkanı kararları resmi gazetede yayımlandı.”
Resmi gazete günü ve sayısı resimlerde mevcuttur.

Bu 9 bölge arasında Osmaniye’de bulunan Karatepe Aslantaş Barajı ve Adana Karataş Tuz Gölü doğal sit alanları da bulunmaktadır.
Şimdi bunun şehrimizi ilgilendiren tarafı şudur;
Yıllardır zehir kusan, Aksu Çayı, Sır Barajı üzerinden tüm Akdeniz’i kirleten boya fabrikalarının kendisine çeki düzen vermelerini gerektirdiğidir.
Resmi gazetede yayımlanan bu karar sayesinde, Kahramanmaraş bürokrasisinin göz yumduğu, görmezden geldiği, halkın, basının ve STK ların baskısını yok saydığı hatta önünde defans yaptığı, kimi zaman baskılar karşısında arıtma tesisi “yapıcık amma” diye cümleler kurulduğu bu kronikleşmiş yaramıza merhem olacağını düşünüyorum.

Türkiye’de mikrofona geçen bürokrat, milletvekili yada bakanların ilk kurduğu cümle olan “Cumhurbaşkanımızın önderliğinde” diye başlayan ve devam eden cümleleri kuranların bunu da görmezden gelmeleri mümkün değildir. umarım.
Alınan bu karardan sonra öncelikle Valileri,İl Çevre Müdürlüklerini, yerel yönetici ve vekilleri aynı zaman da savcıları göreve davet ediyorum.
Bu haberden sonra bu fabrikaların yaptığı insanlık dışı doğa katliamını sizde CİMER aracılığı ile şikayette bulunun ki gündem oluşsun dikkat çeksin.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.