DOLAR 32,3326 % 0.25
EURO 35,0475 % -0.23
GRAM ALTIN 2.285,03 % 0,33
ÇEYREK A. 3.736,02 % 0,33
BITCOIN 2.292.306 1.136
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Bozdağ ;Umreye Giden Vatandaşları Yolcu Etti

Son Güncelleme :

18 Şubat 2016 - 16:09

/ kez okundu.
Bozdağ ;Umreye Giden Vatandaşları Yolcu Etti
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ kutsal toprakları ziyarete giden vatandaşları uğurladı.

Pazarcık ilçesinden kutsal topraklara gidecek olan umre kafilesini yolcu etmek amacıyla Merkez Camii önünde uğurlama programı düzenlendi. Uğurlama programına katılan Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, umreye giden vatandaşlar ile tek tek vedalaşarak, dualarla yolcu etti.

Başkan Bozdağ , “İnşallah vatandaşlarımızın hayırlarla gidip gelmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Yapacakları duaların kabul olmasını diliyorum. Hayırlarla gidip gelsinler. Memleketimize, ülkemize ve Pazarcık ilçemiz için edecekleri hayırlı duaların kabul edilmesini niyaz ediyorum.

Merkez Cami’nde toplanan vatandaşların ve ailelerin heyecanına ortak olan Bozdağ vatandaşlarla tek tek tokalaşarak ‘hayırlı yolculuklar’ diledi.  Bozdağ, “Peygamber efendimizin izlerini taşıyan o mübarek topraklara gidiyorsunuz. Rabbim ibadetinizi kabul etsin. Orada bizler için, milletimiz, ülkemiz için dua etmenizi rica ediyorum. Hususen dünya üzerinde zulüm gören tüm Müslümanlar için sizden dua istiyoruz. Allah yolunuzu açık etsin. Hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin” Gitmeyenlere, gitmek isteyenlere de Cenab-ı Hak nasip etsin” dedi.

daha sonra Başkan Bozdağ Umreye giden vatandaşlara Hediyelerini verdi.  

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.