DOLAR 32,5311 % -0.04
EURO 34,9338 % 0.16
GRAM ALTIN 2.436,85 % 0,56
ÇEYREK A. 3.984,24 % 0,56
BITCOIN 63.429,83 -4.406
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 31°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Bozdağ; Okçuluk Pazarcık’ta İvme Kazanacak

Son Güncelleme :

02 Şubat 2016 - 8:59

/ kez okundu.
Bozdağ; Okçuluk Pazarcık’ta İvme Kazanacak
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Spora ve sporcuya her zaman destek olan Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ Pazarcık Gençlik Spor ilçe Müdürlüğü bünyesinde açılan Ata Sporumuz Okçuluk kurusunu Ziyaret etti.

Pazarcık Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü tarafından ilçedeki vatandaşlara yönelik gençlik spor ilçe müdürlüğü kapalı spor salonunda gerçekleştirilen okçuluk kursunu ziyaret ederek Kursiyerleri tercihlerinden dolayı tebrik etti. Okçuluk kursunda emek harcayan Pazarcık Gençlik Spor İlçe Müdürlüğüne ve Öğreticilere desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ Konuşmasında Pazarcık’ta Sportif faaliyetlerin ivme kazanması için Pazarcık bizler her zaman yanındayız Soğuk havaya rağmen sportif aktivitelerin yanında olduklarını göstermek, için buradayız sporculara moral vermek için atış talimi yapan Başkan Bozdağ bu konuda fena olmadığı göze çarptı.

Okçuluğun Türk kültürünün çok önemli bir parçası olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ Diliyoruz ki  Pazarcıklı gençler daha faydalı yollarda enerjilerini harcayabilsinler. Bu noktada Gençlik ve spor müdürlüğümüz bu işin lokomotifi durumunda. Bunun dışında ata sporu olarak değerlendirebileceğimiz spor dallarında da adımızı duyurmak ve  pazarcık’ta  bu sporları yaşatmak istiyoruz. İnşallah okçuluk branşında da Pazarcık’ın sesini duyuracağız. Okçuluk bizim en önemli geleneksel spor dallarımızdan birisi. Spor olmanın ötesinde de okçuluk bizim kültürümüzün çok önemli bir parçası. Unutulmaya yüz tutmuş bu spor için artık Türkiye genelinde de büyük çalışmalar var.  Pazarcık ilçesinde okçuluk branşı için ciddi çalışmalar yapılacak ve bizde Pazarcık Belediyesi olarak bu sporun destekçisi olacağız” dedi.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.