DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.112.797 -0.336
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Bozdağ, Gazeteciler ile bir araya geldi

Son Güncelleme :

11 Ocak 2016 - 12:43

/ kez okundu.
Bozdağ, Gazeteciler ile bir araya geldi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesi Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, ilçede ve Bölgede görev yapan gazeteciler ile yemekte bir araya gelerek, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nü kutladı.

Pazarcık ve Bölgesinde muhabirlerin ve basın kurumlarının üstün bir hizmet anlayışı ile fedakârca çalıştıklarını ve toplum değerlerine ters düşmeyecek nitelikte yayınlar yaptığını aktararak, “ Kahramanmaraş’ta ve ilçemizde bölgemizde görev yapan tüm medya mensuplarının Çalışan Gazeteciler Günü´nü kutluyorum.” dedi.

Kamuoyunun doğru ve sağlıklı haber almasında basına büyük görev düştüğünü ifade eden Başkan Bozdağ, “Bizler şehrin idarecileri olarak gazeteci arkadaşlarımızın ne zor şartlar altında halkımızı bilgilendirmek için çalıştıklarının farkındayız. Kamuoyunun hızlı, sağlıklı haber alabilmesi ve olaylara değişik açılardan bakabilmesinde basının rolü çok büyüktür. Gece-gündüz demeden, her iklim şartında halkı bilgilendirmek adına haber peşinde olan gazeteciler, son derece zor ve meşakkatli bir görevi icra etmektedirler.”

pazarcık5

Başkan Bozdağ konuşmasın devamında Yerel idareciler olarak özellikle bölgemizdeki yerel basının sorun ve sıkıntılarının çözümü adına her türlü çabayı göstermekteyiz. Basında çalışan arkadaşlarımızın hep yanında olduk ve bundan sonraki süreçte de yanlarında olmaya devam edeceğiz. Karşılıklı güven ve saygı çerçevesinde bölgemizdeki basın mensubu arkadaşlarımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Fakat özellikle yerel basının güçlenmesi adına güçlü birliktelikler kurulması gerektiği kanısındayım. Ancak bu şekilde daha gür bir şekilde sesimizi duyurur ve daha iyi şartlarda görevimizi sürdürürüz diye düşünüyorum. Bu duygu ve düşüncelerle basın ahlak ve meslek ilkelerine bağlı olarak çalışan siz değerli basın çalışanlarımızı bir kez daha tebrik ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum”  dedi.

pazarcık2

Bölgedeki gazetecilerin yoğun ilgi gösterdiği programa, Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ,Pazarcık Kaymakamı Dr.Mehmet Boztepe, Ak Parti İlçe Teşkilatı Başkanı İ.Mesut Ganidağlı,Pazarcık Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hüseyin Tutak,Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi,Dulkadiroğlu Belediyesi,Oniki Şubat Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürleri ile basın mensupları katıldı.

pazarcık3

Başkan Bozdağ’ın konuşmasının ardından Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Muhammed Fatih Ertaş, Pazarcık Belediyesi basın ve halkla ilişkiler Müdürü Hüseyin Mutlu Tutak ve DOĞAN Haber Ajansı (DHA) Kahramanmaraş Temsilcisi Mustafa Kılıçlı bir selamlama konuşması yaptı. Konuşmaların ardından Türk Sanat Musikisi eşliğinde sohbetler edildikten sonra hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından program sona erdi.

pazarcık4

 

 

 

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.