DOLAR 32,3326 % 0.25
EURO 35,0475 % -0.23
GRAM ALTIN 2.285,03 % 0,33
ÇEYREK A. 3.736,02 % 0,33
BITCOIN 2.292.306 1.136
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BOZDAĞ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Son Güncelleme :

14 Ocak 2018 - 14:45

/ kez okundu.
BOZDAĞ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Ak Parti Pazarcık İlçe Başkanı Harun Eskigün, ve Ak Parti Pazarcık İlçe Yönetimi ile birlikte Büyüknacar Mahallesinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

İlk olarak Büyüknacar Karataşlık caddesinde sona eren kilit parke taşı çalışmasını yerinde inceleyen Başkan Bozdağ ve Başkan Eskigün daha sonra Büyüknacar Merkez ve Koccağız caddesinde devam eden kilit parkte taşı ve yol çalışmasını yerinde inceledi.

BAŞKANLARA BÜYÜK İLGİ

Vatandaşlarla tek tek ilgilenen Başkan Bozdağ ve Başkan Eskigün vatandaşların yoğun ilgilisiyle karşılaşarak vatandaşların sorunlarını dinledi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ; “Bugün İlçe Başkanımız Harun Eskigün kardeşim ve değerli ilçe teşkilatı yönetimimiz ile birlikte Büyüknacar Mahallemizdeki devam eden ve sona eren kilit parke taşı ve yol çalışmasını yerinde inceledik. Çalışmalarımız mahallerimizde olmak üzere ilçe genelinde devam ediyor. Burada vatandaşlarımızın büyük ilgisiyle karşılaştık, ben tekrardan bana eşlik eden İlçe Başkanımız Harun Eskigün kardeşim ve değerli ilçe teşkilatı yönetimimize teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.