DOLAR 32,5999 % 0.34
EURO 34,8211 % 0.18
GRAM ALTIN 2.508,34 % 0,96
ÇEYREK A. 4.101,13 % 0,96
BITCOIN 2.117.785 2.358
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BİLAL ERDOĞAN İMAM HATİPLİLER BULUŞMASINDA

Son Güncelleme :

01 Haziran 2015 - 9:21

/ kez okundu.
BİLAL ERDOĞAN İMAM HATİPLİLER BULUŞMASINDA
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş İmam-Hatip Lisesi Mezunları ve mensupları “Kamimder” tarafından organize edilen “Geleneksel Mezunlar Buluşması ve Pilav Günü” etkinlikleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın oğlu Bilal Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

31 Mayıs 2015 Pazar Günü Saat 11.00 de Kahramanmaraş KAFUM bahçesinde mezunların yoğun katılımıyla başlayan büyük buluşmada TÜRGEV Mütevelli heyetinde olan Bilal Erdoğan damgasını vurdu, Erdoğan İlgi odağı oldu.

Bağlarbaşı İmam hatip Ortaokulu Müdürü Adem Yiğiter’in başarılı sunumuyla başlayan Program Şeyhadil Camii İmam hatibi Hafız Ali Sarıkaya duygu dolu okuduğu açılış Kuran tilavetiyle gönülleri mest etti.

Kamimder başkanı Yunus Doğru yaptığı selamlama konuşmasında, yılda bir defada olsa hocalarımız ve onların öğrencileri olan bizler arasında sılai rahim yapmış olduklarını söyledi.

Kahramanmaraş İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği (KAMİMDER) Başkanı Yunus Doğru, dünya milletleri arasında itibarlı ve güçlü bir millet olarak yaşamanın, milli ve manevi değerlerin üstünlüğüne bağlı olduğunu belirtti, tüm İmam hatiplilere ve gönül verenlere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Başkan Doğru; İmam hatip Liselerinin Türkiye de ayrıcalıklı okullundan olduğunun altını çizerek, “Bir ailenin en büyüm teminatı iyi yetişmiş bir evlat olduğu gibi, milletinde en büyük teminatı iyi yetişmiş gençliktir.”dedi.

Ensar vakfı Genel Başkanı İsmail Cenk Dilberoğlu’da yaptığı konuşmada 7 Haziran seçimlerinin çok önemli olduğu belirtti, ensar ve imam hatiplilerin dönüm noktası olduğunu vurguladı. Diyanet kalkmalı, imam hatipler kapanmalı diyenlere, İmam hatip nesli olarak sessiz kalamayacaklarını da vurgulayan Dilberoğlu gençliği dinsizlik kuyusuna düşürmek isteyenlerin olduğunu belirtti. Dilberoğlu, “Dünyanın kurtuluşu İmam hatip ruhunun atraksiyonuna bağlı” dedi.

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV)mütevelli heyetinden olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan da konuşmasına yapmış oldukları muhteşem İstanbul fethi kutlamasıyla başladı. Medeniyetin en önemli kodlarının fetih sayesinde yaşanıldığını belirten Erdoğan hak ile batılın mücadelesinin yeni başladığı, hiç bitmeyeceğini ve dünya var oldukça devam edeceğinin altını çizdi. Erdoğan konuşmasında İmam hatiplilere övgü yağdırdı, gerekliliğine vurgu yaptı. Erdoğan ayrıca, Türkiye’nin 2023 vizyonuna, 2053, 2071 vizyonuna dosdoğru ilerleyişi çok güçlü bir şekilde devam edeceğini, ve bu yürüyüşün temelinde işte bu İmam Hatip neslinin olacağını kaydetti.

Bilal Erdoğan başta Gaziantep, Kilis illerindeki temasları için programdan ayrılırken Kamimder ve Ensar vakfı gönüllüleriyle resim çektirdi.

Programda, 1965-66 yıllarında Kahramanmaraş imam hatip Lisesinde öğretmenlik yapan Mustafa Okumuş bir konuşma yaptı.

5 bin kişilik hazırlanan etli pilav, ayran, dondurma ve tatlı ikramının ardından program Hüseyin Bahar hocanın duasıyla son buldu.

Pilav gününe, Ak Parti Grup başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sevde Bayazıt Kaçar, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayları İmran Kılıç, Mehmet Uğur Dilipak, MHP Kahramanmaraş Milletvekili adayı Mehmet Akif Kütükçü, İl Müftüsü Muhammed Gevher, İmam Hatip lisesi mezunları, öğrenciler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.