DOLAR 32,5202 % -0.09
EURO 34,8035 % -0.19
GRAM ALTIN 2.422,02 % -0,33
ÇEYREK A. 3.960,00 % -0,33
BITCOIN 66.436,11 0.344
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 29°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BIÇAKLANAN KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Son Güncelleme :

21 Mayıs 2015 - 14:03

/ kez okundu.
BIÇAKLANAN KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Elbistan ilçesinde, komşusunun bıçakladığı kişi hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Kızılcaoba Mahallesi yaşayan Serkan Ç, (35) ile arasında husumet bulunan Ziya Taş (45), 18 Mayıs’ta Kışla Caddesi’nde karşılaştı. Aralarında başlayan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Serkan Ç., komşusu Ziya Taş’ı bıçakla yaraladı.

Ağır yaralanan Taş, 112 Acil Servis ekiplerince kaldırıldığı Elbistan Devlet Hastanesinde 3 gün süren hayat mücadelesini  hayatını kaybetti.

Taş’ın cenazesi otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

Serkan Ç, ise gözaltına alındı.

–  Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün 168. kuruluş yıl dönümü

Elbistan Tapu Müdürü İsmail Atakan, vatandaşların tapu işlemlerinden memnun olduğunu söyledi.

Atakan, yaptığı açıklamada, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün dünya standartlarına uygun hizmet sunmak amacıyla başlattığı projelerin tamamını hayata geçirmek için çalışmalarını hızla sürdürdüğünü belirtti.

Gaziantep Tapu ve Kadastro 13. Bölge Müdürlüğünün Hizmet Takip Masasınca yapılan anket ve performans sonuçlarına göre vatandaşın tapu işlemlerinden memnuniyetinin yüzde 98 çıktığını ifade eden Atakan, kamu kurum ve kuruluşları ile vatandaşların talepleri karşılama oranının ise yüzde 93 olduğunu kaydetti.

Taşınmazlara ait maliklerin vatandaşlık numarasının ise yüzde 93 oranında Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemine girişinin yapıldığına işaret eden Atakan, Elbistan Kadastro Müdürlüğü olarak Ekinözü ve Nurhak ilçelerine de hizmet verdiklerini vurguladı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.