DOLAR 32,6057 % 0.27
EURO 34,7843 % 0.33
GRAM ALTIN 2.416,30 % -0,68
ÇEYREK A. 3.950,65 % -0,68
BITCOIN 66.263,23 0.332
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 26°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Bayazıt ‘’Saraya para var, vatandaşa yok’’

Son Güncelleme :

07 Mayıs 2015 - 15:24

/ kez okundu.
Bayazıt ‘’Saraya para var, vatandaşa  yok’’
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Milletvekili adayı Nilden Bayazıt, seçim beyannamesinde  açıkladıkları her şeyi yapacaklarını ifade ederek ‘’Saraya para var, ama vatandaşa para yok’’ dedi.

 

Seçim çalışmaları kapsamında ‘Mahalle toplantıları’ düzenleyen Bayazıt, Duraklı Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalleli kadınların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda konuşan Bayazıt, seçim beyannamesinde vaad ettikleri herşeyi yapacaklarını dile getirdi. Mahallelinin emekli maaşlarının azlığından ve işsizlikten yakınması üzerine CHP Milletvekili Nilden Bayazıt ‘’Ben şeref sözü veriyorum, işsizliği bitireceğiz, emekliye bin  500 TL maaş vereceğiz. ‘’diye konuştu. Yeni yapılan bin odalı Cumhurbaşkanlığı sarayını örnek gösteren Nilden Bayazıt ‘’Saraya para buluyorlar, uçağa para buluyorlar ama emekliye, işçiye, memura para bulamıyorlar. Düşünebiliyormusunuz, sarayın aylık yakıt gideri 11 milyon TL onlara para var ama fakir vatandaşlarımıza para yok. ‘’ Seçim vaatlerinde verdikleri sözleri 8 Haziran’da yerine getirmek için çalışmalarını hemen başlatacaklarını kaydeden CHP Milletvekili adayı Bayazıt, mahalleli kadınlardan destek istedi. ‘’Verdiğimiz sözleri yerine getirmek ve tüm vatandaşlarımızı refaha ulaştırmak için sizden izin istiyoruz. ‘’ifadelerini kullandı.

MAHALLE MUHTARLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

CHP Kahramanmaraş Milletvekili adayı Nilden Bayazıt, mahalle toplantısının ardından  muhtarlarla yemekte bir araya geldi. Diğer Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adaylarının da katıldığı yemeğe çok sayıda mahallenin muhtarı da katıldı. Burada konuşan Nilden Bayazıt, bu seçimler için son bir yıldır çalıştıklarını belirtti. Yaptıkları çalışmalarında karşılığını almaya başladıklarını dile getiren Bayazıt “Biz son bir yıldır bu seçimler için çalışıyoruz. Özellikle Kahramanmaraş genel başkanımızın yakından takip ettiği bir şehir. Bir yıldır yaptığımız çalışmaların meyvelerini toplamaya başlıyoruz. Kahramanmaraş’ın en ücra köşelerinde bile söz verdiğimiz bin 500 TL emekli maaşı vaadi ile Ramazan ve Kurban bayramlarında birer maaş ikramiye sözlerimiz herkes tarafından öğrenilmiş, bu da çok sevindirici. 7 Haziran’da biz iktidara geleceğiz  yaşanacak bir Türkiye ve yaşanacak bir Kahramanmaraş’ı ortaya koyacağız’’ dedi.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.