DOLAR 32,3332 % 0.24
EURO 35,0919 % -0.13
GRAM ALTIN 2.301,21 % 1,04
ÇEYREK A. 3.762,48 % 1,04
BITCOIN 2.281.749 0.271
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BASTIRMACI ZİYARETLERİNE ARA VERMİYOR

Son Güncelleme :

30 Mart 2015 - 9:14

/ kez okundu.
BASTIRMACI ZİYARETLERİNE ARA VERMİYOR
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Mustafa Bastırmacı, ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. İl Teşkilatları ve yerel STK’ların ardından gezilerine yenisini ekledi.Bastırmacı’nın son adresi Kahramanmaraş Sanayici ve işadamları Derneği (KASİAD) oldu. Bastırmacı konuşmasında ‘’ Başkan Ali Arpasatanbey’e bizi ağırladığı için teşekkür ederiz. Sanayici olmak, girişimci olmak, iş adamı olmak büyük cesaret isteyen, çok kıymetli bir sorumluluktur.Şehrimizde bulunan işadamlarımıza ve sanayicilerimizi büyüyen Türkiye ve Kahramanmaraş için kıymetli görevler düşmektedir. Biz Kahramanmaraşlılar şanslıyız ki girişimcilerimiz kendilerine sunulan imkanları değerlendirmede büyük başarılar gösteriyorlar’’ dedi.

MHP aday adayı Bastırmacı sözlerine, ‘’ Milliyetçi Hareket Partisi’nin ve Sn.Genel Başkanımızın hedefi her zaman büyüyen ve gelişen bir Türkiye olmuştur. Biz camia olarak sanayiciliğin, girişimciliğin kalkınmadaki öneminin farkındayız. İnşallah Milliyetçi Hareketin iktidarında, sn. Dr. Devlet Bahçeli Bey’in 1999-2002 yılları arasında hayata geçirdiği, ekonomik kalkınma hamlelerini devam edecektir.’’ diyerek devam etti.

Bastırmacı, ’’ Biz de uzun çalışmalar sonucu hazırlamış olduğumuz projelerimizde sanayiciliğe ve kalkınmaya büyük yer ayırdık, çalışmamızı da başkanımıza sunduk. Biz biliyoruz ki tam bağımsız Türkiye tam bağımsız bir ekonomiden geçer. Allah’ın izniyle bu hedefe doğru emin adımlarla yürüyoruz.’’ diyerek sözlerine son verdi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.