DOLAR 32,5864 % 0.03
EURO 34,9378 % 0.1
GRAM ALTIN 2.429,11 % -0,04
ÇEYREK A. 3.971,59 % -0,04
BITCOIN 66.726,86 -0.402
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 15°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Başkanların Zafer Bayramı Mesajı

Son Güncelleme :

28 Ağustos 2017 - 13:08

/ kez okundu.
Başkanların Zafer Bayramı Mesajı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MÜNASEBETİYLE KAHRAMANMARAŞ TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI SERDAR ZABUN İLE  MECLİS BAŞKANI M. HANİFİ ÖKSÜZ BİR MESAJ YAYINLADI.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI, GELECEK NESİLLERİMİZE EMANET EDECEĞİMİZ EN BÜYÜK HAZİNELERİMİZDEN BİRİSİDİR

zabun: 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da Mustafa Kemal’in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz, ülke topraklarının geri alındığı, Yunan Ordularının İzmir’e kadar takip edilerek İzmir’in kurtarılmasıyla Türk topraklarının Yunan işgalinden tamamen kurtulduğu tarihi bir gündür.

Bu zafer, Türk milletinin yeniden doğuşudur. Ordumuzun büyük zaferiyle sonuçlanarak yüzyıllar sonra bile onur ve ibretle okunacak bir destandır.

Bin yıldır bu topraklarda destanlar yazan Yüce Türk Milleti, yüreğinde Allah aşkı ve vatan sevdası ile bugün de, yarın da destan yazmaya, istiklal ve istikbal uğrunda bir ölüp bin dirilmeye devam devam edecektir.

Atalarımızın bize mirası, 30 Ağustos Zafer Bayramı, gelecek nesillerimize emanet edeceğimiz en büyük hazinelerimizden birisidir.

Milletimizin bu onur gününü kutluyor, adıyla gururlandığımız başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi şükran ve rahmetle yad ediyorum.

30 AĞUSTOS TARİHİ BİR ZAFERDİR

Öksüz:

Ülkemizin işgal ve yokluk yıllarında 30 Ağustos 1922’de Başkomutanlık Meydan Muharebesinde şanlı bir destana imza atan ecdadımız, bizlere öyle onurlu bir zafer hediye etmiştir ki, bugün vatan söz konusu olduğunda yine aynı azim ve inanç milletimizin yüreğinde yaşamaya devam etmektedir.

30 Ağustos’ta, işgale geçit vermeyen kahraman ordumuz, Cumhuriyet yolunda çok önemli bir zafer kazanarak, tarihi bir görevi başarıyla yerine getirmiştir.

Ülkemizin geleceği için istisnasız her vatandaşımızın, milli birlik anlayışı hiç azalmadan, içimizdeki vatan sevgisi hiç sönmeden devam edecektir.

Bugün, bizlere düşen en büyük görev, ülkemizin ekonomik ve sosyal kalkınması için hiç durmadan çalışmak ve üretmektir.

Bu vesile ile 30 Ağustos kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyorum. Tüm halkımızın Zafer Bayramını tebrik ediyorum.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.