DOLAR 32,5311 % -0.04
EURO 34,9338 % 0.16
GRAM ALTIN 2.436,85 % 0,56
ÇEYREK A. 3.984,24 % 0,56
BITCOIN 63.429,83 -4.406
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 31°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BAŞKAN OKAY’IN REGAİP KANDİLİ MESAJI

Son Güncelleme :

06 Nisan 2016 - 14:17

/ kez okundu.
BAŞKAN OKAY’IN REGAİP KANDİLİ MESAJI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Okay,  “Rahmet ve mağfireti bol olan bu günlerin birliğimizi ve dirliğimizi güçlendirmesini diliyorum” dedi.

Başkan Okay, Regaip Kandili nedeniyle yayınladığı mesajında şunları söyledi:  “Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, bu mübarek gecelerde dualar ederek huzur buluyoruz. Recep, Şaban ve Ramazan ayları, kalplerin ve gönüllerin mavi doyum mevsimidir. Bu günlerde hakkın rahmet, bereket ve mağfiretine sığınarak yalnızca ondan yardım isteriz. Bu hayırlı gecelerden olan Regaip Kandili’nin, hepimizin günahları için bir bağışlanma, gönüllerimiz için huzur, hastalarımız için şifa, dertlilerimiz için deva, borçlularımız için eda vesilesi olmasını temenni ederim.  Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimiz ve bütün İslam âleminin Regaip Kandili’ni kutluyor ve hayırlar getirmesini diliyorum.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.