DOLAR 32,3313 % 0.01
EURO 35,0061 % -0.23
GRAM ALTIN 2.321,86 % 0,06
ÇEYREK A. 3.796,24 % 0,06
BITCOIN 2.294.770 2.388
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BAŞKAN OKAY’IN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Son Güncelleme :

09 Ocak 2018 - 10:03

/ kez okundu.
BAŞKAN OKAY’IN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Okay, “Büyük bir fedakarlık örneği göstererek kamuoyunun bilgilenmesi adına gece gündüz çalışan tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yayınladığı mesajını şu şekilde sürdürdü: “Kamuoyunun haber alma ihtiyacını gidermek adına gecesini gündüzüne katarak çalışan tüm basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyorum. İletişim çağını yaşadığımız bu asırda hayatımızın her anında habere ihtiyaç duymaktayız. Bu haber ihtiyacımızı gidermek adına basın çalışanları yoğun gayret göstermekteler. Evrensel normlara uygun ilkeler çerçevesinde yayıncılık yaparak kamuoyunu aydınlatan, bu yolda her an haber peşinde koşan basın çalışanları, halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak kamusal bir görevi yerine getirmektedirler. Görevini en iyi şekilde yerine getiren basın mensuplarının basın meslek ilkelerine gözetmesi ve kişilik haklarına saygı göstermesi son derece önemlidir. Ben bu duygu ve düşüncelerle tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en samimi duygularımla kutluyorum.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.