DOLAR 32,5491 % 0.01
EURO 34,9493 % 0.26
GRAM ALTIN 2.427,18 % 0,17
ÇEYREK A. 3.968,45 % 0,17
BITCOIN 63.397,21 -4.069
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 31°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BAŞKAN OKAY, HİZMETİ YERİNDE İNCELEDİ

Son Güncelleme :

21 Haziran 2016 - 9:26

/ kez okundu.
BAŞKAN OKAY, HİZMETİ YERİNDE İNCELEDİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, kırsal mahallelere yapılan hizmetleri yerinde inceleyerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Sosyal ve kültürel projelerinin yanı sıra alt yapı hizmetlerini de sürdüren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Seyrantepe, Karahasan, Çiğli, Alibeyuşağı, Halkaçayır, Maksutuşağı ve Haydarhöyük mahallelerini gezerek hizmetleri yerinde inceledi. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Okay, hayata geçirmeyi planladıkları projeleri anlattı.
Bölgesini sorunsuz bir ilçe haline getirmek için yoğun mesai harcadıklarını kaydeden Başkan Okay, her bölgeye eşit hizmet götürdüklerinin altını çizdi. Şehir merkezindeki tüm hizmetlerin kırsal mahallelerde de olduğunu ifade eden Başkan Okay, “Köyden mahalleye dönüşen bölgelerimizin tabelalarıyla birlikte kaderini de değiştireceğimizi söylemiştik. Çok şükür geride kalan süreçte bu mahallelerimizin tüm eksiklerini giderdik” dedi.
Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Okay, yapmayı planladıkları hizmetleri anlatarak sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Dulkadiroğlu Belediyesi olarak her bölgemize eşit hizmet götürmeyi kendimize ilke edindik. Bugün merkez mahallelerimizde olan hizmetin aynısını kırsal mahallelerimize de yapıyoruz. Alt yapısını tamamladığımız mahallelerimize bugün park ve bahçeler yapıyoruz. Yine sosyal ve kültürel etkinliklerde bu mahallelerimizi ön plana çıkarmak için etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Kırsal mahallelerimizin okul ve camilerinin eksiklerini gidermek için de ayrıca gayret gösteriyoruz. İnşallah hizmet sürecimizde kırsal mahallelerimizi örnek olacak modern yaşam alanları haline getireceğiz.”

Başkan Okay, mahallelerin alt yapı yönünden eksik kalan bölümlerinin de tamamlanması için çalışma başlattıklarını sözlerine ekledi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.