DOLAR 32,4901 % 0.09
EURO 34,8774 % 0.33
GRAM ALTIN 2.483,23 % 0,85
ÇEYREK A. 4.060,08 % 0,85
BITCOIN 2.008.331 -4.118
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BAŞKAN GÜVEN’DEN, BİRLİK MESAJI

Son Güncelleme :

15 Ağustos 2016 - 8:41

/ kez okundu.
BAŞKAN GÜVEN’DEN, BİRLİK MESAJI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Afşin Belediye Başkanı Mehmet fatih Güven, 15 Temmuz Cuma günü hainlerin ve işbirlikçi cuntaların demokrasi ve milli iradeye darbe kalkışmasının ardından, 27 gün süren kutlu nöbetin tamamlanması ile beraber yazılı bir açıklamada bulundu.
Başkan Güven mesajında şunları söyledi;” Türkiye Cumhuriyeti Devletine, Aziz Türk Milletine, Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Devletimizin tüm makam ve kuruluşlarına karşı darbe girişimini lanetleyerek, kınıyorum. Sahip olduğu sağlam irade ve sarsılmaz imanı ile darbecilere geçit vermeyen Aziz Türk milletine yol gösteren Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, aynı azim ve kararlılıkla Türk Milletinin ve Cumhurbaşkanımızın yanında yer alan Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a ve tüm Devlet yetkililerine Yüce Türk milleti ve Afşinli Hemşerilerim adına şükranlarımı sunuyorum. Türk İslam tarihine yakışır bir şekilde canla, başla mücadele eden darbe girişimini boşa çıkaran Emniyet güçlerimize ve Kahraman Türk Ordumuza Minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Bu hain ve menfur darbe girişimine karşı, Milletler tarihinde benzeri görülmeyen, birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergileyen ‘Cuntacı, işbirlikçi hainlerin tankı, topu ve uçağı varsa bizimde imanımız var’ diyerek hainlerin ve zalimlerin hesaplarını boşa çıkaran kahraman Türk milletine, Hassaten 27 gün boyunca demokrasi nöbetlerimizde bizlerle beraber olan Afşinli Hemşerilerimize teşekkürü bir borç bilirim. Yaşanan bu menfur ve vahim olaylar neticesinde hayatını kaybeden şehitlerimize Allahtan rahmet, yakınlarına sabır, yaralı vatandaşlarımıza Allahtan şifalar diliyorum.
Yüce Allahtan, Türk Devletinin ve Türk Milletinin varlığının ve bağımsızlığının ilelebet devam etmesini niyaz ediyorum” ifadelerinde bulundu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.