DOLAR 32,5864 % 0.03
EURO 34,9378 % 0.1
GRAM ALTIN 2.429,11 % -0,04
ÇEYREK A. 3.971,59 % -0,04
BITCOIN 66.726,86 -0.402
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 15°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Başkan Güngör’den Hodri Meydan!

Son Güncelleme :

12 Aralık 2020 - 15:24

/ kez okundu.
Başkan Güngör’den Hodri Meydan!
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Güngör’den CHP Milletvekili Öztunç’un paylaşımına yanıt gecikmedi. Güngör, “Genel bütçemizden fert başına Kahramanmaraş’ın 3 katı pay alan ve bizim iki katımıza yakın su tarifesi uygulayan İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediyeleri su ücret tarifesini bizim tarifeye indirsin biz de %50 indirim yapmaya hazırız. Hodri meydan! Kaldı ki şehrimizde Gaziantep’ten %41 daha ucuz su tarifesi uygulanmaktadır”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, CHP Milletvekili Ali Öztunç’un içmesuyu fiyatı ile ilgili sosyal medya paylaşımına kamuoyunu doğru bilgilendirme adına açıklık getirdi. Ali Öztunç’un Gaziantep’te su %27 indirimle satılırken Kahramanmaraş’ta %50’nin üstünde zamla satılıyor ifadelerinin aksine Kahramanmaraş’ta su tarifesinin Gaziantep’e göre yüzde 41 daha ucuz olduğu ortaya çıktı.

Biz Hazırız
Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Sayın Ali Öztunç, Genel bütçemizden fert başına Kahramanmaraş’ın 3 katı pay alan ve bizim iki katımıza yakın su tarifesi uygulayan İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediyeleri su ücret tarifesini bizim tarifeye indirsin biz de %50 indirim yapmaya hazırız. Hodri meydan! Kaldı ki şehrimizde Gaziantep’ten %41 daha ucuz su tarifesi uygulanmaktadır” ifadelerini kullandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.