DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.112.797 -0.336
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BAŞKAN ERKOÇ AYVALI ARITMA TESİSİNİ İNCELEDİ

Son Güncelleme :

08 Aralık 2016 - 8:05

/ kez okundu.
BAŞKAN ERKOÇ AYVALI ARITMA TESİSİNİ İNCELEDİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Ayvalı İçme Suyu Arıtma Tesisi ve Ayvalı Barajı’nda incelemelerde bulundu.

_stc4757

Ayvalı İçmesuyu Arıtma Tesisleri’nde yapılan çalışmaları bizzat yerinde inceleyen Başkan Erkoç, tesis ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İncelemede Başkan Erkoç’a KASKİ Genel Müdürü Mustafa Uzunlar ile birlikte diğer yetkili ve teknik personel de eşlik etti.

_stc4702

Ayvalı İçme Suyu Arıtma Tesisinde, Karasu ve Pınarbaşı kaynakları ile birlikte Kahramanmaraş merkeze içme suyu sağlayan Ayvalı Barajından alınan içme suyunun arıtılarak şehir şebekesine verilmesinde kullanılıyor.

_stc4771

Ayvalı Arıtma Tesisi havalandırma ünitesi, durultma ünitesi, filtre havuzu, Klor temas tankları, bakteriyoloji laboratuvarı, kimya laboratuvarı, Kimya binası ve idari binadan oluşuyor.

Ayvalı Arıtma Tesisinde şehir şebekesine verilen sular anlık olarak analiz ediliyor. Bu analizlerde şehrin farklı on beş ayrı noktasından alınan numuneler günlük olarak analiz edilirken aynı zamanda otuz ayrı noktada da klor takibi yapılıyor.

_stc4783

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.