DOLAR 32,3724 % 0.16
EURO 34,9785 % -0.32
GRAM ALTIN 2.325,56 % 0,22
ÇEYREK A. 3.802,30 % 0,22
BITCOIN 2.277.631 0.436
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Başkan Çeleğen’e yılın belediye başkanı ödülü

Son Güncelleme :

12 Mart 2016 - 9:09

/ kez okundu.
Başkan Çeleğen’e yılın belediye başkanı ödülü
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen ve bu yıl dokuzuncusu yapılacak olan “Eshab-ı Kehf Başarı Ödülleri”kapsamında yılın belediye başkanı seçildi.

Bu yıl dokuzuncusu düzenlenecek ödül töreninde sosyal çalışmaları, bölgeye katkıları, proje çalışmaları, yatırım ve üretim dalında kendi alanlarındaki çalışma ve projeleriyle başarılı olan kurum ve kuruluşları, şahısları kapsayan 25 dalda ödül verilecek.

12 ili kapsayan araştırma sonucunda 2014 yılında göreve başlayan Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, başarılı çalışmaları ile yılın belediye başkanı ödülüne layık görüldü.

Yılın belediye başkanı seçilmesiyle ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, “Bu ödül bizi yapacağımız hizmetler noktasında daha da sorumluluk sahibi yapıyor. İnşallah sizlerinde verdiği bu destekle Ekinözü’müzü en iyi noktalara getirme adına elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

Başkan Çeleğen, “Hizmet edenleri, hizmete teşvik etmek çok güzel bir alışkanlık. Göreve geldiğimiz günden beri, ilçemizde her noktada insanımızı öznealarak gece gündüz demeden çalışıyoruz. 2 yıl önce başlattığımız dönüşümde büyük merhaleler kaydettik. Bundan sonra da durmadan, yorulmadan Ekinözü’müze, insanımıza hizmet etmek boynumuzun borcu. Beni bu ödüle layık görenlere teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.