DOLAR 32,3162 % 0.2
EURO 35,1419 % 0.02
GRAM ALTIN 2.292,73 % 0,67
ÇEYREK A. 3.748,61 % 0,67
BITCOIN 2.293.294 2.361
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BAŞKAN BOZDAĞ, ELİ BOŞ DÖNMEDİ

Son Güncelleme :

26 Aralık 2016 - 13:39

/ kez okundu.
BAŞKAN BOZDAĞ, ELİ BOŞ DÖNMEDİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ Ankara’dan eli boş dönmedi. Geçtiğimiz günlerde Ankara’ya giderek Çevre Şehircilik ve Bakanı Mehmet Özhaseki, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı Görevine atanan Hayrettin Güngör’ü ziyaretinin ardından ilçeye dönen Başkan Bozdağ, ziyaretlerden eli boş dönmedi. Başkan Bozdağ’ın girişimleri sonucu, Türkiye Belediyeler Birliği yaklaşık 370 bin lira değerinde son teknolojiyle donatılmış paletli bir ekskavatör’ü (kepçe) Pazarcık Belediyesi’ne hibe etti.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ; İlçenin bazı mahallelerinin dağlık ve kayalık alanlardan oluştuğunu belirten Bozdağ, “Belediyemiz Büyükşehir Yasası ile birlikte köyden mahalleye dönüşen mahalleler de dahil olmak üzere toplam 81 mahallemize hizmet vermektedir. Buralardaki yol yapımlarında küçük iş makineleri ile şarampol açmak, yol genişletmek, büyük kanallar açmak hem iş hem de zaman kaybı oluşturmaktaydı. Belediyemizin ekskavatör (kepçe) ihtiyacını, Ankara ziyaretimizde dile getirdik.Talebimize olumlu cevap veren Türkiye Belediyeler Birliği, yaklaşık 370 bin lira değerinde ekskavatörü (kepçe) belediyemize hibe etti. Araç envanterimize yeni katılan makinemizle hizmetlerimiz daha hızlı olacak. Ben yeni ekskavatörümüzün (kepçe) ilçemize hayırlı olmasını diliyorum ve bu ekskavatörün araç envanterimize katılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.