DOLAR 32,4134 % 0.17
EURO 35,0097 % -0.26
GRAM ALTIN 2.324,34 % 0,17
ÇEYREK A. 3.800,29 % 0,17
BITCOIN 2.295.388 1.624
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BAŞKAN BOZDAĞ, ANKARA’DAN YİNE ELİ BOŞ DÖNMEDİ

Son Güncelleme :

08 Ocak 2018 - 13:45

/ kez okundu.
BAŞKAN BOZDAĞ, ANKARA’DAN YİNE ELİ BOŞ DÖNMEDİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Ankara dönüşü Küçük Sanayi Sitesi yönetim kurulu üyeleri ve Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Kemal Salim ile birlikte Belediye toplantı salonunda bir araya gelerek Küçük Sanayi sitesindeki son durumu paylaştı.

Başkan Bozdağ, İlçeye yapılacak olan Küçük Sanayi sitesinin, Mart ayında atılacak imzalar öncesi vadenin 60 aya çıkarıldığının müjdesini paylaşarak sözlerine şöyle devam etti.

“Uzun yıllardır esnaflarımızın en büyük sorunu olan küçük sanayi sitesinde son yaklaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız. Mevcut sanayi tamircilerimiz yerleşim yerinde evlerin hemen altında faaliyet göstermesi ilçemizde binalarda yaşayan vatandaşlarımızı da rahatsız etmeye başlamıştı. Yerleşim yeri ile sanayinin iç içe olması kabul edilemeyecek bir duruma dönüştü. Tamir için gelen araçlar yer sıkıntısı nedeniyle yolu aksatmanın yanı sıra yaya trafiğini engelliyor ve kaldırımları işgal ediyordu. Daha sağlıklı çalışma ortamına ve daha verimli bir yer için Sanayi Sitesi projesine ihtiyaç olduğu ortaya çıkmıştı. Bizlerde bu sebeple yoğun gayretlerimiz neticesinde Milletvekillerimizin desteği ile Küçük Sanayi sitesi sorununa son noktayı koyarak Mart ayından imzaların atılacağı 60 ay vadeli Küçük Sanayi sitemiz, sanayi esnaflarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.