DOLAR 32,3332 % 0.24
EURO 35,0919 % -0.13
GRAM ALTIN 2.301,21 % 1,04
ÇEYREK A. 3.762,48 % 1,04
BITCOIN 2.281.749 0.271
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Baraj’a Giren Kız Kardeşler Boğuldu

Son Güncelleme :

03 Ağustos 2015 - 8:20

/ kez okundu.
Baraj’a Giren Kız Kardeşler Boğuldu
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Osmaniye’nin Bahçe İlçesi’nden ailesiyle piknik yapmak amacıyla geldikleriKahramanmaraş’ın Türkoğlu İlçesi’ndeki baraj gölüne serinlemek için giren kız kardeşler 12 yaşındaki Melisa ve 10 yaşındaki Hürü Altun akıntıya kapılarak boğuldu.

Osmaniye’nin Bahçe İlçesi’nde yaşayan Osman ve Döne Altun çifti, kızları Melisa ve Hürü ile birlikte piknik yapmak amacıyla Kahramanmaraş’ın Türkoğlu İlçesi’ndeki İmalı baraj gölüne kıyısına gitti. Altun çifti piknik için hazırlık yaptıkları sırada kız kardeşler, serinlemek amacıyla suya girdi. Kız kardeşlerin bir süre sonra gözden kaybolması üzerine, ailesinin ihbarıyla olay yerine gelen jandarma, itfaiye ve sağlık görevlileri arama çalışması başlattı. Yaklaşık yarım saat süren çalışmanın ardından ekipler, kız kardeşlerin kıyıya yaklaşık 15 metre uzaklıkta cansız bedenlerine ulaştı. Kıyıya çıkarılan ve ölümleriyle ailesini yasa boğan kız kardeşlerin cesetleri otopsi için Türkoğlu Fizik Tedavi Hastanesi morguna götürüldü. Cesetlerin, Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderileceği öğrenildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.