DOLAR 32,5003 % 0.15
EURO 34,8349 % 0.3
GRAM ALTIN 2.488,78 % 1,08
ÇEYREK A. 4.069,16 % 1,08
BITCOIN 2.050.396 -0.997
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 27°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Azerbaycan Ankara Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Nesibova, Üniversitemizi Ziyaret Etti

Son Güncelleme :

22 Kasım 2018 - 11:50

/ kez okundu.
Azerbaycan Ankara Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Nesibova, Üniversitemizi Ziyaret Etti
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde (KSÜ) eğitim gören Azerbaycanlı öğrencilerle görüşmek üzere Kahramanmaraş’a gelen Azerbaycan Ankara Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Doç. Dr. Necibe Nesibova, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can’ı ziyaret etti.

Rektörlük Makamında gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Can, Azerbaycan Ankara Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Doç. Dr. Necibe Nesibova’ya KSÜ bünyesinde eğitim gören Azerbaycanlı öğrencilere ilişkin bilgiler verdi.

Ziyaret kapsamında Azerbaycanlı öğrencilerin eğitim kalitelerinin arttırılması ve ortaya çıkabilecek sorunlarına çözüm bulunması noktasında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Misafirperverliği için Rektör Can’a teşekkürlerini ifade eden Doç. Dr. Nesibova, Kahramanmaraş’ta ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Azerbaycan ve Türkiye’nin bir millet iki devlet olduğunu hatırlatan Nesibova, Azerbaycanlı öğrencilerin en iyi şekilde eğitimi için büyük bir özveriyle emek veren başta Rektör Prof. Dr. Niyazi Can olmak üzere bütün KSÜ ailesine şükranlarını sundu.

Rektörlük Makamında gerçekleştirilen ziyaretin ardından Azerbaycan Ankara Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Doç. Dr. Necibe Nesibova, KSÜ’de eğitim gören Azerbaycanlı öğrencilerle Yönetim Kurulu Toplantı Salonunda bir araya geldi.

Azerbaycanlı öğrencilerin Türkiye’nin 79 ilinde eğitim gördüğüne dikkat çeken Nesibova, “Sizlerle her zaman görüşemesek de Azerbaycan Devleti olarak her zaman arkanızdayız, sizlere destek vermeye hazırız. En az bizler kadar sizlere değer veren bir ülkede, bütün sıcaklığını ve samimiyetini hissettiren bir şehirde; Kahramanmaraş’tasınız.” şeklinde konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.