DOLAR 32,6077 % 0.38
EURO 34,7852 % 0.06
GRAM ALTIN 2.497,60 % 0,53
ÇEYREK A. 4.083,58 % 0,53
BITCOIN 2.049.722 1.445
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Avlanmaya Giden Liselinin Cesedi Bulundu

Son Güncelleme :

11 Ocak 2016 - 8:02

/ kez okundu.
Avlanmaya Giden Liselinin Cesedi Bulundu
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde İmam Hatip Lisesi öğrencisi Esen Bucak, dört arkadaşı ile birlikte mahalleden altı kilometre uzaklıktaki ormanlık alana avlanmaya gitti. Arkadaşları ile avlanmaya giden lise öğrencisi 15 yaşındaki Esen Bucak tüfekle öldürülmüş halde bulundu. Jandarma, Bucak’ın yanlışlıkla bir arkadaşı tarafından tüfekle vurulmuş olabileceği olasılığı üzerinde duruyor.

YAKINLARI JANDARMAYA HABER VERDİ

Olay, dün akşam ilçeye bağlı Gökgedik Mahallesi’nde meydana geldi. İmam Hatip Lisesi öğrencisi Esen Bucak, dört arkadaşı ile birlikte mahalleden altı kilometre uzaklıktaki ormanlık alana avlanmaya gitti. Bucak, gece saatlerine kadar eve dönmeyince yakınları jandarmaya haber verdi.

CESEDİNİ ORMANLIK ALANDA BULDU

İhbar üzerine bölgede arama yapan jandarmalar, ormanlık alanda Bucak’ın kanlar içerisinde cesedini buldu. Ölümüyle yakınlarını yasa boğan Bucak’ın cesedi otopsi içinAndırın Devlet Hastanesi morguna konuldu.

YANLIŞLIKLA BİR ARKADAŞI TARAFINDAN VURULMUŞ OLABİLİR

Bucak’ın, yanlışlıkla bir arkadaşı tarafından tüfekle vurulmuş olabileceği olasılığı üzerinde duran jandarma, isimleri açıklanmayan lise öğrencisinin arkadaşlarını gözaltına aldı. Soruşturma sürdürülüyor.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.